Veşti bune pentru comunele Şirineasa şi Popeşti. Drumul judeţean 677 F a intrat în reabilitare

Unul dintre cele mai tranzitate drumuri judeţene este cel care leagă oraşul Băbeni prin DN 64 de localităţile Şirineasa şi Popeşti, respectiv DJ 677 F. Este una dintre zonele cele mai afectate de ploile care au distrus structura drumului. „Acest drum nu a mai fost modernizat din anul 1982, atunci când a fost turnat primul asfalt, făcându-se, de-a lungul timpului doar lucrări de reparaţii. Proiectul prevede ca la sfârșitul lunii iulie să existe 11 kilometri de drum modernizat”, a declarat Nicolae Vălimăreanu, director RAJDP, Vâlcea.

„Cred că este unul dintre cele mai circulate drumuri judeţene din Vâlcea. La Şirineasa este o zonă extrem de afectată de alunecări de teren. RAJDP Vâlcea intervine în aceste zile şi refacem structura drumului. Ne ţinem de cuvânt și ne facem datoria astfel încât vâlcenii să circule pe drumuri bune şi în condiţii de siguranţă”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

14 km de drum modernizat până în luna iulie

Cei doi primari ai localităţilor beneficiare Şirineasa, respectiv Popeşti le-au adresat mulţumiri preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea şi RAJDP Vâlcea pentru includerea în programul de modernizare a acestui sector de drum judeţean: „Mulţumesc domnului preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea şi RAJDP Vâlcea pentru eforturile depuse ca acest drum să fie reabilitat. Am anunţat încă de la începutul anului ca în luna mai acest drum se va reabilita. Mă bucur că se face, că ne-am ţinut de cuvânt şi că oamenii vor beneficia de condiţii de drum bune pe raza localităţii noastre”, a declarat primarul Ion Streinu de la Şirineasa. „Președintele Consiliului Județean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu este un om care se ține de cuvânt. Pe 22 mai 2019, a început asfaltarea ultimului tronson al DJ 677 F Popesti- Şirineasa. De astfel de oameni are nevoie județul Vâlcea.  Mulţumim pentru sprijinul acordat!”, a fost şi mesajul primarului comunei Popeşti, Aurora Măgură.

Tot în această perioadă, planul de lucru al RAJDP Vâlcea se continuă cu modernizarea a încă 1.7 km în localitatea Popeşti, făcându-se legătura între Şirineasa şi Popeşti până în DN 65 C şi în continuare 1.6 km de la bariera Slăviteşti şi DN 64. Chiar în şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea din data de 23 mai 2019, consilierii judeţeni au aprobat alocarea sumelor aferente pentru realizarea acestor investiţii.

Ramona BĂLTEANU

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *