Constantin Pintilie, mândru de realizările de la AJF

Fost fundaş la Chimia şi fost arbitru de primă divizie, Constantin Pintilie (67 ani) a câştigat trei mandate şi a condus timp de 12 ani fotbalul judeţean. „Talibanul” nu a mai candidat şi îşi va aloca timpul pentru îngrijirea sănătăţii.

Născut la Drăgăşani, Jackie Pintilie a activat toată cariera sa de fotbalist la Chimia, cu care a jucat 41 de meciuri în Divizia A şi a câştigat Cupa României în 1973. A fost obligat să abandoneze cariera de fotbalist la 29 de ani după descoperirea unor afecţiuni cardiace, după care a devenit arbitru.

„Talibanul” a subliniat că a îmbunătăţit activitatea AJF în cei 12 ani de mandat. „Când am preluat AJF Vâlcea, nu avea nimic în dotare, am căutat să o dotez şi să îmbunătăţesc activitatea, sunt sigur că am şi reuşit. E posibil să fi făcut şi greşeli, sunt om, dar singurul lucru care mi-l puteţi reproşa este activitatea arbitrilor, altceva nimic. Niciodată nu am luat decizii împotriva echipelor. Tot ce se întâmplă aici este numai politic. Din păcate, însă, politicul nu ne-a ajutat niciodată, dar dintr-o dată se întâmplă nişte lucruri care nu trebuie să se întâmple. L-am susţinut pe Daniel Demetrescu, am fost o echipă la AJF. Mulţumesc membrilor Comitetului Executiv, au fost oameni admirabili, comisiilor AJF, oamenilor cu care am lucrat, în mod deosebit lui Daniel Demetrescu, tot ce este azi din punct de vedere electronic este doar munca lui. Avem buget mic la AJF, doar 1,5 miliarde de lei, iar salariile angajaţilor sunt foarte mici” a spus fostul fotbalist al Chimiei, Constantin Pintilie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *