APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 25 –31 mai 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: Drumul Gării nr. 89, Matache Temelie Bl. 72, str. Știrbei Vodă, bL.P1 și Matei Basarab Bl. 114, sc. A.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Matache Temelie, Bl. 72, sc. B, Drumul Gării nr. 58(60), Știrbei Vodă nr. 265, Bâlciului nr. 33, Matei Basarab Bl. 114, sc. A.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

 • au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei de canalizare pe  strada Schitul Troianu, etapa II;
 • au fost finalizate lucrările de execuție a rețelelor de apă potabilă și de canalizare pe strada Fețeni (platou Deep Forest Fest);
 • s-a asigurat asistență tehnică pe străzile Kalamata nr. 24A, Drumul Gării nr.89 și Intrarea Petre Bardașu nr.5;
 • au fost finalizate lucrările de deviere a rețelei de apă PEHD D 200mm pe bulevardul Tudor Vladimirescu intersecție cu strada Ferdinand;
 • au fost decopertate căminele de canalizare pe str. Depozitelor;
 • au fost ridicate la cotă gurile de scurgere pe str. Pandurilor – Grădinița Ostroveni Nr.2;
 • au fost sudate capacele căminelor de canalizare pe str. Izvorului;
 • s-a executat un racord de canalizare pe str. Constantin Dălban;
 • a fost verificată rețeaua de canalizare pe str. Henri Coandă și au fost verificate și curățate căminele de canalizare în zona Petrișor;
 • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
 • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
 • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.   

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Mihai Viteazul nr.40; str. Decebal – Bl. S7 și Bl. G159; str. Știrbei Vodă; str. Doctor Hacman – BL. 88 Bis; zona centrală – Biserica Maica Domnului; Calea lui Traian – Bl. 4; str. Marin Sorescu – Bl. A3; Bulevardul Pandurilor – Bl. A6; str. Mihai Eminescu – Bl. C9; Zona Zăvoi – Bl.1; str. Matei Basarab – Bl. 114; str. Constantin Brâncuși – Bl. M2; str. Henri Coandă nr.12; Bulevardul  Tineretului – Bl. B4.

44 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 44 apometre, dintre care 41 verificate și înlocuite și 3 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 8 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 9 avize de amplasament și 4 avize tehnice.      

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *