Sărbătoare în comuna Berislăveşti

Aflată la ediţia a IX-a, Ziua comunei Berislăveşti a fost marcată şi în acest an de o serie de evenimente dedicate locuitorilor. Duminică, 2 mai, sărbătoarea a debutat de la primele ore ale dimineţii, cu o slujbă religioasă susţinută de preoţii parohi ai comunei. Deschiderea oficială a avut loc pe stadionul din satul Berislăveşti unde au participat, alături de localnici, şi personalităţi din viaţa politică şi administrativă a judeţului. Evenimentul s-a deschis în prezenţa invitaţilor, autorităţilor locale şi judeţene cu un discurs al primarului Nicolae Popescu, despre importanţa acestei sărbători.

În centrul acestei zile festive s-au aflat elevii care au obţinut locuri fruntaşe la diferite concursuri şcolare, locuitorii care au împlinit venerabila vârstă de 90 de ani în anul 2019, cuplurile care au atins 50 de ani de la căsătorie şi tinerii din localitate care au serbat majoratul.

Pe scena amplasată pe stadion, elevii Şcolii Gimnaziale Berislăveşti au prezentat un frumos spectacol de cântece şi dansuri populare, urmat de recitalul soliştilor Cosmin Herăscu şi Ionela Petria. Programul a continuat cu un concert de muzică populară al Formaţiei „Imperial”. Seara, pe scenă a urcat îndrăgita solistă de muzica populară Niculina Stoican, care a susţinut un program artistic de muzică populară de zile mari. Evenimentul organizat de administraţia locală din Berislăveşti s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.

Claudia Şchiopu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *