Nadia Balmus a fost unul dintre cei mai buni sportivi în finala de la Atena, la Campionatul Mondial Figure Classic 2019, reușind să câștige titlul de Campioană Mondială. .„Mulţumesc tuturor celor care ne-au susținut și au crezut în noi. Mulţumesc Pescăria Magic, care a susținut performanța și un stil de viața sănătos,  la Campionatul Mondial de Fitness Atena 2019.” – a declarat Nadia

Luptătoare, ambițioasă și cu multă determinare, vâlceanca  Nadia Balmus a transformat dragostea pentru arta fitness-ului în muncă, și a și reușit în acest sport, adjudecându-și medalii și locuri pe podium la competițiile la care a participat. În spatele performanţei vâlcencei Nadia Balmus stă un palmares de excepţie: În 2007 a fost selectată vicecampioană națională bodyfitness 168 cm, în cadrul Campionatului Național de Senioare fitness/bodyfitness. Tot în acelaşi an, 2007 a ocupat locul 4 la Campionatele Balcanice fitness/bodyfitness –Skopje Macedonia. Anul 2008 i-a adus un frumos titlu de campioana națională bodyfitness 168cm laCampionatul Național de Senioare fitness/bodyfitness. La Campionatul Național Senioare fitness/bodyfitness din 2009,  din nou a fost pe podium, câştigând titlul de vicecampioana națională bodyfitness 168cm. În 2010 a ocupat poziţia de campioană națională bodyfitness 168cm la concursul Campionatul Național Senioare fitness/bodyfitness. 2017 campioana națională bodyfitness masters. Şi tot în anul 2017, Nadia Balmus ocupă  prima poziţie, câştigând Cupa României bodyfitnesss.

Cultura contemporană pare să pună pe un piedestal fitness-ul şi idealul unei vieţi sănătoase „”În prezent activăm în cadrul sălii de fitness Fitness Cool Rm. Vâlcea. Antrenori personali calificați și atestați, oferim programe, consultant și asistență în domeniul antrenamentelor de fitness. cât și diete personalizate”, spune Narcis Balmus. personal trainer IFBB, BBF” Cu o experiență îndelungată în pregătirea sportivilor de performanță, dar și a celor care vor doar tonifiere, scădere masă corporală, diete, etc. Nadia Balmus este instructor fitness şi culturism, atestat de Federația Română de Fitness Culturism, personal trainer IFBB cu experiență competițională îndelungată atât ca atlet, cât și ca antrenor” 

Claudia Şchiopu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *