După doi ani petrecuţi în Treapt, Florin Matache s-a despărţit de Flacăra Horezu şi a semnat cu fosta colegă de serie a vâlcenilor, Turris Turnu Măgurele, formaţie care a reuşit promovarea în Liga a II-a. Matache va ocupa postul de antrenor cu portarii şi nu intenţionează să mai intre între buturi. „Sper să ajut Turris Turnu Măgurele sa aibă un sezon bun în Liga a II-a, să avem rezultate cât mai bune, iar poarta să fie un post care ajută echipa. Nu vreau să mai apăr, sunt antrenor cu portarii, poate să mai intru pe teren doar în cazuri extreme, aşa a fost şi la Flacăra. Turris este o echipă de eşalon superior, îi mulţumesc lui Erik Lincar pentru oportunitate, am mai lucrat cu el la Vâlcea şi Chiajna şi am făcut o treabă bună, sper să facem încă o dată. Momentan nu ştiu obiectivul, ştiu doar că se  vrea un loc cât mai onorabil” a declarat Florin Matache.

După doi ani petrecuţi la Horezu, timp în care a realizat lucruri frumoase, Florin Matache este convins că Flacăra va continua ascensiunea. „Adi Popa a început un drum bun la Horezu, sunt convins că va face lucruri bune în continuare, el trebuie sprijinit. A fost o perioada bună pentru mine la Horezu, s-a încheiat, cred că am ajutat şi eu Flacara, dar şi echipa pe mine” a mai spus Florin Matache . Suporterii horezeni au avut ocazia să îl aplaude timp de doi ani pe Mache, portarul având un aport decisiv inclusiv la promovarea la Liga a III-a, fapt pentru care merită toată aprecierea.

Turris Turnu Măgurele mai face presing în aceste zile pentru încă un jucător al Flacărei, cel vizat fiind nigerianul Samson Nwabueze, unul din preferaţii lui Erik Lincar, pe care l-a mai pregătit la Mangalia, Damila şi Clinceni. 

Şase jucători au semnat prelungirea acordurilor

Cinci jucători şi-au prelungit contractele cu Flacăra Horezu, iar săptămâna aceasta vor veni şi alte clarificări. Ciprian Dinu, Cristi Munteanu, Florin Cioablă, Raul Nistor, Radu Georgescu şi Denis Vlădoi sunt primii jucători care au ajuns la un acord cu Flacăra şi şi-au prelungit acordurile cu clubul horezean. Oficialii de la Flacăra continuă discuţiile şi cu ceilalţi jucători din lot, iar săptămâna aceasta vor semna prelungirea şi alţi jucători de bază. De asemenea, se discută cu Sporting Piteşti şi SCM Rm. Vâlcea prelungirea jucătorilor care au evoluat în Treapt sub formă de împrumut: Robert Popa, Emil Bîrziche, Vlăduţ Bălan, Ionuţ Neamţu, Răzvan Olteanu sau Vali Munteanu.

Fundaşul dreapta Samson Nwabueze se va decide şi el în perioada următoare dacă va continua în Treapt. „Am avut un sezon reuşit, am fost o echipă organizată, un grup frumos şi totul a mers bine, am terminat pe 3, mulţumim lui Dumnezeu că nu au fost accidentări. Aş vrea să rămân la Horezu, oamenii au fost corecţi, am prietenii acolo, dar vom vedea în perioada următoare” a declarat nigerianul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *