Comitetul Executiv al AJF Vâlcea s-a întâlnit azi și a decis programarea Supercupei pentru joi, 13 iunie (ora 18.00), la Stadionul Oltchim.

Suspendarea jucătorului Lucian Iordache pentru două etape, în urma cartonașului roșu primit în finala cupei, a pus în alertă tot clubul Viitorul Dăești. Iordache a stat în ultima etapă a play-off-ului Superligii și urma să fie suspendat la manșa tur a ”barajului” de la Bradu.

AJF Vâlcea a programat însă Supercupa județeană dintre Dăești și Costești pentru joi, 13 iunie, pe Stadionul Oltchim, iar Lucian Iordache își va consuma astfel și cea de-a doua etapă de suspendare și va avea drept de joc sâmbătă, în manșa tur a ”barajului” de promovare în Liga a III-a, la |Bradu.

Cu siguranță, ca și în jocul de marți, Dăeștiul se va prezenta joi, la Supercupă, cu o echipă de juniori, toți titularii urmând a fi menajați pentru jocul de la Bradu. De altfel, antrenorul Gabi Mangalagiu și lotul Dăeștiului va pleca de joi în deplasare, urmând a intra în cantonament la Pensiunea Diana, situată la 10 km de Pitești, în Argeșelu. Locația este una retrasă și asigură liniștea necesară pentru odihnă, condiții de recuperare și teren de antrenament.

Echipă probabilă Dăeşti la baraj: D. Geantă – Vasile, I. Săraru, Iordache, Fistogeanu – Fl. Pârvu – L. Săraru, Roşianu, G. Neacşu, I. Marian – Paşoi. Antrenor: Gabriel Mangalagiu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *