AJF Vâlcea a programat „barajele” de promovare în Superligă, în care sunt angrenate locurile 9-10 din Superligă şi ocupantele locurilor 2 din cele două serii ale Ligii a IV-a. Jocurile au fost programate într-o singură manşă, pe teren neutru.

Duminică seara, la Ioneşti s-a disputat jocul Viitorul Valea Mare – FC Băbeni, scor 1-0, unicul gol fiind reuşit de Grecea în minutul 65. Echipa care a activat în Superligă era mare favorită, mai ales după creşterea survenită în play-out, dar a capotat lamentabil în cel mai important joc. Astfel, Valea Mare a promovat în Superligă, după ce reuşise acest lucru şi în sezonul trecut, câştigând Seria Vest, însă atunci a refuzat înscrierea. Rămâne de văzut dacă acum va face pasul spre Superligă.

Al doilea baraj, FC Păuşeşti Otăsău – CSC Orleşti pare echilibrat şi se va disputa pe terenul „Oltchim” sâmbătă, 29 iunie, de la ora 18.00.

Învingătoarele din cele două baraje vor juca în Superligă. Mai mult, cum s-a creat încă un loc în Superligă după promovarea Dăeştiului, va mai fi organizat ulterior încă un baraj între învinse, iar câştigătoarea va obţine ultimul bilet în competiţia judeţeană. Practic, din cele patru echipe angrenate la „baraje”, trei vor promova.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *