Antrenorii şi jucătorii de la Vlădeşti au ajuns la Orleşti

După un sezon foarte bun în Superligă, încheiat cu locul 4, Stejarul Vlădeşti s-a dezintegrat în această vară. Astfel, sponsorul Marius Voican a ajuns la Costeşti, în timp ce antrenorii Marian Dincă şi Romeo Chelcea, alături de nucleul de jucători s-au transferat la CSC Orleşti. Antrenorul principal, Marian Dincă a explicat şi motivele acestei decizii.

„Primarul nu a fost de acord să facă ceea ce noi am cerut, nu am avut un sprijin total din partea Primăriei. Nu vrem să rupem grupul pe care îl avem, am optat să mergem cu ei undeva unde să fim acceptati cu toţii, antrenori şi jucători. Juniorii A1 care i-am avut vor juca pentru Costesti şi vor merge cu noi la Orleşti jucătorii Pană, Şorega, Mocanu, Pătraşcu, Văcaru, Dumitru, M.Voicu. Vom avea ca obiectiv clasarea în 1-6, să mergem în play-off, vreau să facem o treabă bună, nu să stăm la retrogradare, altfel nici jucătorii nu pot fi motivaţi. Noi ne-am făcut treaba, am dus echipa pe 4, a fost un an foarte bun” a declarat Marian Dincă.

Astfel, după ce sezonul trecut s-a salvat în extremis, în urma unui „baraj” în care a revenit de la 0-2, CSC Orleşti poate fi o nucă tare în sezonul viitor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *