Dragoş Constantinescu, primul transfer la Flacăra

Flacăra Horezu se va reuni pe 15 iulie, la baza sportivă din Treapt, când echipa pregătită de Adrian Popa şi Cristi Munteanu va relua pregătirile pentru noul sezon.
Dintre jucătorii care au evoluat sezonul trecut au părăsit echipa Florin Matache (Turris), Robert Popa (FC Argeş), Florin Cioablă (CSM Reşiţa), Alex Butoi (Energeticianul) şi Vali Munteanu (Sporting Piteşti). Pierderi importante pentru Flacăra, mai ales la nivelul juniorilor şi vârfului, dar aşa s-a întâmplat şi în vara trecută după promovare şi totuşi horezenii au avut o evoluţie excelentă în Liga a III-a.
În privinţa noutăţilor, Flacăra are deocamdată o singură certitudine, portarul gorjean Dragoş Constantinescu, care a evoluat în trecut şi la Liga a II-a, la Fortuna Covaci, dar şi la Poli Timişoara, în al treilea eşalon. Este clar însă că pentru postul de goalkeeper, prima opţiune pentru sezonul viitor devine juniorul Denis Vlădoi.
De asemenea, antrenorul Adrian Popa caută cele mai bune soluţii pentru întărirea lotului, vizând un atacant şi un mijlocaş central.
În perioada 22-27 iulie, roş-galbenii vor efectua un cantonament la baza proprie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *