Echipă sudată şi unită, la Primăria Dănicei

Primarul Dumitru Pirneci, aflat la cel de-al patrulea mandat şi viceprimarul Mihai Cernătescu spun că atragerea fondurilor în localitate este absolut necesară, reprezentând o prioritate. Împreună demonstrează că proverbul „omul sfinţeşte locul” este cât se poate de adevărat, pentru că amândoi au experienţă în administraţie şi nu stau o clipă locului: construiesc, organizează evenimente, sunt alături de oameni. Sunt pur şi simplu acolo unde trebuie să fie.

Accesarea de fonduri, o prioritate pentru Dănicei

Localitatea Dănicei are o reţea de drumuri care însumează peste 110 kilometri, astfel, importantă pentru conducerea primăriei a fost reabilitarea drumurilor.

În cele patru mandate au fost atrase fonduri pentru cinci proiecte majore în vederea modernizării drumurilor comunale. Fonduri destul de semnificative au fost şi pentru înfiinţarea reţelei de apă pe o lungime de 40 de kilometri, proiect care s-a desfăşurat în primul mandat, apoi pentru reţeaua de canalizare, o bază sportivă şi, nu în ultimul rând, pentru modernizarea şcolilor: „Lăsând modestia la o parte pot spune că localitatea Dănicei se află printre primele comune din judeţ care a atras cele mai multe fonduri guvernamentale. Nu a existat mandat să nu fac ceva în localitate. La toate aceste obiective realizate cu bani guvernamentali adaug şi fondurile alocate pentru situaţii de urgenţă, bani care au venit întotdeauna, şi la timpul potrivit”, afirmă primarul Dumitru Pirneci.

Claudia Şchiopu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *