Punct final al lucrărilor pe DJ 677 F Șirineasa-Popești. Vâlcenii beneficiază de 11 kilometri de drum asfaltat

La începutul lunii iulie, Consiliul Judeţean Vâlcea a demarat lucrările pe DJ 677 F, un drum foarte circulat şi de o mare importanţă pentru comuna Şirineasa. De peste 40 de ani, pe acest sector de drum judeţean nu s-au mai făcut reparaţii capitale. La propunerea președintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Vâlcea a demarat lucrările de asfaltare a ultimilor kilometri de drum (3,3 km) în această zonă, lucrări care s-au finalizat chiar zilele trecute: „Acest drum nu a mai fost modernizat din anul 1982, atunci când a fost turnat primul asfalt, făcându-se, de-a lungul timpului doar lucrări de reparaţii. RAJDP Vâlcea reabilitează acest drum cu fonduri alocate de Consiliul Județean Vâlcea, la propunerea președintelui Constantin Rădulescu. După finalizarea lucrărilor, drumul va fi modern și sigur, pentru că deși este drum județean, acesta are ritm de circulație de drum național. La sfârșitul lunii iulie, vom avea 11 kilometri de drum modernizat”, declara, la momentul demararii lucrarilor, Nicolae Vălimăreanu, director RAJDP Vâlcea.

Astfel ca, din intersecția DN 64 cu DJ 766 F, pe sector Slăvitești – Șirineasa, judeţul Vâlcea are acum un drum județean modern și reabilitat la standardele și cerințele actuale. Totodată, lucrările, odată finalizate, crează o nouă imagine zonei şi facilitează traficul rutier atunci când vremea este nefavorabilă. Investiţia poate fi declarată ca fiind una finalizată, ţinând cont de faptul că mai sunt de realizat doar marcajele rutiere. Pe tot parcursul lucrărilor, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a verificat periodic modul în care s-au desfăşurat lucrările de asfaltare, chiar zilele trecute, şeful judeţului fiind prezent la Şirineasa.

Ramona BĂLTEANU

2 thoughts on “Punct final al lucrărilor pe DJ 677 F Șirineasa-Popești. Vâlcenii beneficiază de 11 kilometri de drum asfaltat

  1. Nu a trecut nici 1 an de atunci si starea carosabilului din zona este ca dupa bombardament. De 2 saptamani s-au executat decopertari ale covorului asfaltic in zona in zona sectorului de drum din cadrul DJ677F, imediat premergator podului de cale ferata ce traverseaza aerian DJ677F si pana la stadionul de la intrarea in localitatea Sirineasa. In asfalt se casca niste gropi imense la ora de fata si nu sunt semnalizate absolut deloc asa ca le iei in plin daca treci prima data prin zona. De asemenea in dreptl stadionului drumul s-a lasat cu totul si este un sant de toata frumusetea direct pe strada … Oare nu ia nimeni nici o masura… ???

  2. Vad ca am scris un comentariu si a fost sters… Ridica atentiei probleme aparute recent de mai bine de 2 saptamani in zona sectorului de drum din cadrul DJ677F, imediat premergator podului de cale ferata ce traverseaza aerian DJ677F si pana la stadionul de la intrarea in localitatea Sirineasa. In zona s-au executat decopertari ale covorul asfaltic in loc ramanand niste gropi imense ce nu pot fi evitate care sunt luate in plin cu masina. In plus lipsesc cu desavarsire si marcajele rutiere din zona precum si cele care ar trebui sa avertizeze cu privire la lucrarile ce se executa in zona.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *