Primăria Tetoiu, exemplu de eficienţă în atragerea de fonduri guvernamentale

Claudia Şchiopu ��e��m-

La nivel judeţean, comuna Tetoiu se numără printre primele administraţii locale din judeţ care au primit finanţare pentru cinci proiecte. Suma totală atrasă de administraţia din Tetoiu, pentru toate cele cinci proiecte este de 140 de miliarde de lei: „Acest aspect este o mare bucurie pentru noi, dar în spate este un volum mare de muncă”, a precizat primarul.

Prin această finanţare, în localitate vor începe lucrările de extindere a reţelei de canalizare pe o lungime de 22 de kilometri şi de extindere a sistemului de apă pe o lungime de 5 kilometri. Pe lângă aceste proiecte privind extinderea utilităţilor necesare comunităţii, infrastructura educaţională se va moderniza prin anveloparea ambelor şcoli din satul Ţepeşti şi construirea unui grup sanitar la grădiniţa din satul Nenciuleşti: „Pe lângă aceste cinci investiţi am mai depus două proiecte pentru asfaltarea drumurilor comunale interioare. Unul dintre ele prevede modernizarea pe o lungime de 4 kilometri şi construirea a două poduri, iar celălalt este pentru modernizarea drumurilor de interes local pe o lungime de 12 kilometri şi amenajarea unei pieţe comunale. La Fondul Suveran de Investiţii, împreună cu localităţile Roşiile şi Lăpuşata am depus şi proiectul pentru înfiinţarea reţelei de gaze naturale”, a precizat primarul din Tetoiu, Lucian Antonie.

Lucian Antonie îţi defineşte ultimii patru ani ca „un mandat desfăşurat în condiţii dificile, dar un mandat în care s-au făcut mai multe lucruri decât în altele”. ,��@

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *