„Omul-foarfecă”: „Dau totul ca să ajut Flacăra!”

Senegalezul Gueye Mansour (33 ani), cunoscut în fotbalul românesc ca „Omul-foarfecă” după execuţiile spectaculoase din perioada cât a evoluat la Timişoara, vrea să scrie acum istorie pentru Horezu.

Mansour a devenit cunoscut în fotbalul românesc după perioada petrecută la Poli Timișoara (2004-2011) şi a mai evoluat la  Ordobasy (Kazahstan), Hajer (Arabia Saudită), Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria), Energeticianul şi Ripensia.

„La Horezu mă simt bine, ca obiectiv ne dorim să fim cât mai sus în clasament, dar să aşteptăm întâi să înceapă campionatul. Flacăra este o echipă bună, cred eu însă că suntem cam puţini din punct de vedere numeric, când apar accidentări sau suspendări este nevoie de un lot mai numeros, altfel se va cunoaşte când lipsesc 2-3 jucători, dacă nu ai ce pune în loc, se pot pierde puncte.  Nu va fi deloc uşor, este o serie cu multe echipe bune, Craiova, Dumbrăviţa, Lugoj, dar nici în Seria C3 nu era simplu. Trebuie multă seriozitate, sper să evităm accidentările şi să mergem cât mai sus în clasament. Eu îmi doresc să dau totul ca să ajut echipa, asta este rolul meu, iar pe plan secundar sper să marchez cât mai multe goluri”.

Gueye a venit la Horezu pentru a fi cât mai aproape de băiatul său, Mouhamed, care locuieşte la Rm. Vâlcea alături de mama sa şi joacă fotbal la juniorii SCM. „Primul motiv pentru care am venit la Horezu este de a fi aproape de băiatul meu, am decis să fiu aproape de el, să pot recupera timpul pierdut. Mouhamed se bucură mult când sunt alături de el, are nevoie de mine”.

„Omul-Foarfecă” spune că va încerca execuţii spectaculoase şi la Flacăra şi nu este surprins că are un antrenor mai tânăr decât el. „La Ripensia a fost frumos, acolo este un antrenor, Alex Pelici, de la care ai mereu ce învăţa. Adi Popa are multă ambiţie, este foarte bun şi ca antrenor dar şi ca jucător. La echipă este seriozitate şi respect, cu toţii vrem să facem o treabă bună.  M-am acomodat foarte repede şi m-am împrietenit cu toţi băieţii, este un colectiv super, ceea ce este extraordinar. Am reuşit multe goluri spectaculoase în carieră, însă totul depinde de moment, de cum simţi faza şi de cum eşti poziţionat”.

 Mansour va debuta într-un joc oficial pentru Flacăra miercuri, 14 august (ora 17.30), în turul II al Cupei României, când în Zăvoi este programată disputa Minerul Costeşti – Flacăra.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *