Start ca din tun pentru Flacăra

Flacăra Horezu a plecat ca din tun în noul sezon al Ligii a III-a şi s-a impus sâmbătă, la Sebiş, scor 2-0.

Echipa din oraşul lutului a început perfect în Seria C4, cu o victorie în deplasare, la Sebiş, 2-0 cu Naţional. Horezenii au făcut deplasarea cu o zi înainte, datorită distanţei mari.

Ciprian Dinu a deschis scorul în minutul 27, după o acţiune prelungită de atac, a protejat bine un balon, a driblat apoi a şutat, mingea a lovit bara şi a ricoşat în plasă.

Flacăra s-a desprins în minutul 61, când  Georgescu a pasat decisiv pentru Mansour şi a acesta a reuşit să înscrie din poziţie laterală.

„Felicitări băieţilor pentru cum au muncit şi cum s-au implicat, pentru dăruire şi determinare. A fost joc frumos, este bine că am ieşit victorioşi. Ne concentrăm pentru jocurile de miercuri, cu Pandurii, şi sâmbătă cu Lipova” a anunţat antrenorul-jucător de la Flacăra, Adi Popa.

Miercuri, în turul III al Cupei României, Flacăra va juca la Horezu cu echipa de Liga a II-a, Pandurii Tg.Jiu. Gorjenii au un singur punct din patru etape disputate în eşalonul secund, astfel că jocul se anunţă unul echilbrat. Până la ora jocului, oficialii celor de la Flacăra încearcă să legitimeze şi noii jucători veniţi la echipă, Robert Popa şi Adrian Stănică.

Apoi, sâmbătă, 31 august, de la ora 18.00, în etapa a II-a a Seriei C4, Flacăra va juca cu Lipova, una din echipele bune ale seriei, care a pierdut meciul inaugural cu principala favorită la promovare, Craiova.

Flacăra: Vlădoi – Samson, Cr. Munteanu, C. Dinu, Covalschi – Precup, Olteanu – Ad.Popa, S. Preda, Georgescu – Mansour.  Au mai jucat Nistor, Bârziche şi Simeanu. Antrenor: Adrian Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *