Viorica Dăncilă: „România nu mai are nevoie de experienţe, de unii să construiască, iar alţii să dărâme”

Prezentă la Şcoala politică de vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate de la Mamaia, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a cerut sprijinul femeilor social-democrate, al tuturor femeilor din România în campania pentru alegerile prezidenţiale.

„Cred că în această campanie femeile trebuie să fie în primul rând, pentru că într-o familie femeile gestionează problemele, femeile luptă pentru familie, pentru soţ, pentru copii, pentru prieteni, pentru copiii lor. Şi în această campanie, România trebuie tratată ca o familie, să aibă un preşedinte care să empatizeze cu oamenii, să fie în mijlocul lor, nu doar la alegeri. (…) Cer sprijinul tuturor femeilor din PSD. În România, 52% este procentul reprezentat de femei”, a declarat Viorica Dăncilă. Premierul a afirmat că Guvernul nu este perfect, dar este ‘eficient şi apropiat de oameni’: „Acest guvern a luat multe decizii bune şi deciziile le-a luat pentru români şi România. Că acest guvern care a fost poate cel mai lovit guvern de după 1989 este un guvern respectat pe plan extern, că noi am luptat pentru o imagine bună a României atât în plan intern, cât şi în plan extern”.

Dăncilă a mai subliniat și faptul că România ‘nu mai are nevoie de experienţe’: România nu mai are nevoie de perioade în care unii construiesc, alţii dărâmă, o luăm iar de la capăt. 30 de ani am făcut acest lucru şi nu a fost bine. Eu cred în oameni şi cred în onestitatea românilor, cred că vor alege binele şi vor vedea cine merge în sens bun şi cine merge în sens rău. Cred în fiecare român. (…) Este pentru prima dată când vom putea avea un preşedinte femeie”, a adăugat liderul PSD, potrivit Agerpres.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *