Bujoreniul, în sărbătoare de ziua comunei

Pentru locuitorii din Bujoreni, sfârşitul de săptămână a fost un prilej de întâlnire pentru toată comunitatea locală.

Evenimentul s-a desfăşurat la Muzeul Satului Vâlcean, unde au participat, alături de primar, localnici, invitaţi speciali, dar şi personalităţi din viaţa politică şi administrativă a judeţului. În spaţiul rural al Muzeului Satului Vâlcean au fost prezenţi meşteşugari care le-au pregătit vizitatorilor o gamă diversă de produse tradiţionale româneşti, precum: obiecte realizate din lemn, ceramică, piele, os şi sticlă, podoabe şi accesorii lucrate manual.

Momentul cel mai emoţionant al evenimentului a fost premierea cuplurilor care anul acesta au împlinit 50 de ani de căsătorie. Acestea au primit diplome şi premii din partea administraţiei locale. Sărbătoarea a continuat în spaţiul mirific al Muzeului Satului, unde şi-au dat concursul artişti renumiţi, atât de muzică populară, cât şi de muzică uşoară românească, iar distracţia a fost una garantată pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele.

Aflat de numai doi ani în funcţia de primar, Gheorghe Gîngu a ştiut că, pentru a putea realiza lucruri durabile în localitate trebuie să îi aibă aproape pe cetăţeni. Cu sprijinul consilierilor locali şi al localnicilor, Gîngu spune că va reuşi să modernizeze comuna începând de la partea de infrastructură până la reţeaua de canalizare, iluminatul stradal, dispensarul medical, dar pune de asemenea accent pe modernizarea şcolilor şi introducerea reţelei de gaze naturale. Printre cele mai importante realizări ale primarului se numără faptul că reuşeşte să promoveze şi evenimentele culturale ale localităţii Bujoreni. Afirmă că, dacă fondurile guvernamentale vor fi alocate în acelaşi ritm, localitatea va fi un reper important pe harta judeţului. CS

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *