Primarul Ion Bușagă se întoarce  la primărie

Primarul localităţii Berislăveşti, Ion Buşagă nu mai aşteptă recursul, în ceea ce priveşte suspendarea ordinului de prefect prin care pierdea funcţia. Decizia pe care primarul a prezentat-o la Prefectură este definitivă, indiferent de rezultatul recursului.

În data de 12 martie 2019, Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție a României au decis să suspende decizia penală nr. 898/A, din 22 octombrie 2018, prin care primarul din Berislăvești, Ion Bușagă, a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Această sentință a adus pe loc pierderea mandatului de primar al comunei Berislăvești în fruntea căreia se afla de câteva mandate.Numai că, Ion Bușagă a reușit să obțină suspendarea ordinului de prefect prin care pierdea funcția.

Prin urmare, va fi o perioadă de câteva zile până când  va fi comunicat de către judecătorie rezultatul care va deveni practic oficial. După care, urmează termenul de recurs, ca mai apoi, cu certificatul de la tribunal, Ion Buşagă va merge la primărie, se va prezenta la secretar şi îşi va relua mandatul de primar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *