Competiţie foto la Biblioteca Judeţeană

Centrul EUROPE DIRECT Vâlcea din cadrul Bibliotecii Judeţene “Antim Ivireanu” organizează o competiţie foto realizată în cadrul campaniei #2030IsNow, la care au acces toţi cetaţenii europeni, și unde aceștia pot să îşi exprime viziunea care poate transforma planeta într-un loc mai bun şi, totodată, li se oferă şansa de a  explora Europa cu trenul. Această competiţie are ca scop sensibilizarea publicului cu privire la impactul pozitiv al Europei şi al europenilor în îndeplinirea Agendei 2030, pentru dezvoltarea sustenabilă.

Publicul este provocat să facă o schimbare în viaţa de zi cu zi astfel încat lumea să devină un loc mai bun, şi să demonstreze acest lucru printr-o fotografie.

De exemplu – schimbarea obiceiurilor de consum; folosirea mijloacelor de transport alternativ, precum bicicleta; achiziționarea alimentelor de la producători locali; promovarea inovației; adoptarea unei gândiri mai deschise și tolerante; dezvoltarea educației; participarea la vot; încurajarea luptei pentru pace, sunt tot atâtea teme care pot fi abordate în cadrul acestui proiect.
Pentru a intra în competiție, participanții trebuie să posteze pe contul propriu de Instagram, până pe 16 septembrie 2019, o fotografie care să ilustreze schimbarea pe care o aduc în lume. În descrierea postării trebuie să fie prezentate detaliile activității desfășurate. De asemenea, aceștia trebuie să urmărească pagina de Instagram @EuropeAid și să folosească hashtag-ul #2030IsNow.
Postările intrate în competiție vor fi evaluate de un juriu în funcție de originalitate, iar câștigătorul va fi premiat cu un permis de călătorie Interrail.

Elena Budi

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *