Dăeştiul, la prima înfrângere

Viitorul Dăeşti a suferit sâmbătă primul eşec în campionat, 1-3 la Chinişeu Criş (Arad).

Dăeştiul a deschis scorul în minutul 23, când juniorul Andrei Dima (FOTO) înscrie cu un șut de la 20 de metri lateral stânga, aproape de vinclul porții gazdelor. Gazdele au egalat chiar în finalul reprizei: Piț centrează din lovitură liberă de la 30 de metri ușor lateral dreapta, Sabău înscrie cu capul din șase metri.

În minutul 49, arădenii trec în avantaj, când Roșu așează mingea pentru Codrea, care înscrie. Crişul Chişineu Criş se desprinde la 3-1 în minutul 64 după reuşita lui Piț, acesta trage la colțul lung și majorează diferența.

 În minutul 82,  Viitorul este aproape de gol, când Dima trage de la 16 metri, iar portarul Zamfir scoate in extremis în corner.

Astfel, echipa lui Gabi Managalgiu pierde primul joc din acest sezon, 1-3 la Chişineu Criş, rezultat venit după remiza din etapa precedentă, 1-1 cu Deva. Dăeştiul este pe un onorant loc 5 în clasament, dar pare în scădere de turaţie după startul foarte bun de campionat.

Crișul Chișineu Criș – Viitorul Dăești 3-1

Au marcat: Sabău 45, Codrea 49, Piț 64  / Dima 23

Dăeşti: D. Geantă – Vasile, Iordache, I. Săraru, L. Săraru (76 Horumbă) – Rizea, Pîrvu – Dima, Neacșu (66 Pașoi), Proteasa (80 Roșianu) – Fl. Costea (66 Roșianu). Antrenor: Gabriel Mangalagiu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *