Şcoală nouă, pentru elevii din Popeşti

Vineri, 13 septembrie 2019, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, Aurora Măgura, primarul localităţii Popeşti a inaugurat noua şcoală din satul Urşi. Şcoala a fost dotată la standarde moderne, pentru ca toţi copiii să beneficieze de un act educativ optim. Noua clădire pune la dispoziţia elevilor săli luminoase, curate şi primitoare.

În discursul de inaugurare, primarul Aurora Măgura a precizat că fiecare şcoală reabilitată reprezintă încă un pas spre un învăţământ de calitate.

„Fără şcoală, comunitatea nu are viaţă. Cu siguranţă Popeştiul are viitor, pentru că are de acum o şcoală modernă”, afirmă primarul Aurora Măgură.

În mandatul de trei ani, primarul localităţii Popeşti a finalizat numeroase proiecte, printre care două şcoli, în satele Urşi şi Dăeşti, căminul cultural, dispensarul medical, introducerea canalizării pe o lungime de 25 de kilometri, în satele Popeşti, Meieni, Dăeşti şi Curtea, dar şi modernizarea unor drumuri comunale

Constantin Rădulescu: „Speranţa noastră pentru un viitor mai bun stă în puterea acestor copii”

Cu ocazia inaugurării, preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu a precizat că întotdeauna investiţiile făcute în educaţie sunt cele mai eficiente, şcoala fiind fundamentală pentru societate: „Această şcoală s-a realizat cu bani guvernamentali şi este foarte important ca lumea să ştie acest lucru. Este o şcoală foarte frumoasă, modernă, o şcoală-farmacie, şi îi sunt recunoscător doamnei primar pentru ataşamentul pe care îl arată pentru comunitate. Este normal ca toţi cei care sunt în funcţii publice să îşi facă treaba şi să investească în localitate, iar investiţiile făcute în educaţie sunt cele mai eficiente. Dacă ne gândim la viitor, speranţa noastră pentru un viitor mai bun stă în puterea acestor copii”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu.

Claudia Şchiopu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *