Vasile Cocoş: „Viorica Dăncilă este cel mai potrivit candidat al PSD la alegerile prezidenţiale”

Deputatul Vasile Cocoş, prezent la depunerea candidaturii premierului Viorica Dăncilă pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie reafirmă încrederea pe care o are în victoria premierului în cursa prezidenţială.

Social-democratul pune accent pe apropierea premierului de oameni,  enumerând măsurile bune luate de PSD, şi declară că românii trebuie să voteze un preşedinte care vine cu proiecte, un preşedinte devotat, care nu „sădeşte ură” printre români: „Am fost la depunerea candidaturii Vioricăi Dăncilă şi am foarte mare încredere în ea. A ocupat funcţii locale importante, are experienţă, a fost europarlamentar PSD din 2009, ocupând funcţia de vicepreşedintă a Comisiei pentru agricultură şi dezvoltare rurală. A gestionat foarte bine cele 6 luni de mandat la Comunitatea Europeană, unde toată lumea ne-a lăudat. Va fi un preşedinte patriot, care va reprezenta bine românii şi România, dornică să facă treabă. Este un preşedinte determinat şi sincer, care are toate şansele de a ajunge în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Invit vâlcenii să facă această schimbare pentru că va fi bine pentru români şi pentru România. Viorica Dăncilă este cel mai potrivit candidat al PSD la alegerile prezidenţiale.

„Sunt mândru că sunt vâlcean, cel mai frumos judeţ din România”

Deputatul Vasile Cocoş subliniază faptul că Vâlcea se vede de la Bucureşti în topul naţional în ceea ce priveşte atragerea fondurilor europene. Motivul este acela că judeţul Vâlcea a atras, până în prezent, fonduri europene în valoare de 1,5 miliarde de lei, prioritare fiind proiectele de infrastructură rutieră.

Este pentru prima oară când, la nivel de reprezentare a judeţului se dă o recunoaştere a capacităţii de atragere a fondurilor europene, din partea ministrului fondurilor europene. „Dacă nu mă înşel, suntem pe loc fruntaş în regiunea Olteniei, în ceea ce priveşte atragerea fondurilor europene. Este un merit al preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, fiindcă a reuşit să atragă fonduri europene. Sunt mândru că sunt vâlcean, este cel mai frumos judeţ din România. După întâlnirea pe care am avut-o şi eu cu ministrul Fondurilor Europene, Ramona Mînzatu, m-a informat că va reveni la Vâlcea”, afirmă deputatul Vasile Cocoş.   

Claudia ŞCHIOPU

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *