Pregătirile sunt în toi, pentru Ziua comunei Frâncesti Evenimentul mult-aşteptat de întreaga comunitate va avea loc dumincă, 29 septembrie

Ajunsă la cea de-a III-a ediţie, Ziua comunei Frânceşti se anunţă a fi un eveniment plin de voie bună şi distracţie, aşa cum a fost în fiecare an organizată de primarul Daniel Parschiv.

Locuitorii comunei Frânceşti,  oaspeţii şi invitaţii de seamă se vor bucura de această nouă ediţie a “Sărbătorii comunei Frânceşti”: „ Am stabilit ca Ziua Localităţii să aibă loc în fiecare an, în ultima duminică din luna septembrie. Evenimentul se va desfăşura în centrul localităţii, în zona târgului. Invitaţii le vom lansa tuturor instituţiilor judeţene cu care noi colaborăm, dar şi colegilor primari. Dincolo de politică trebuie să facem administraţie, să conlucrăm. Sunt instituţii cu care noi avem o colaborare bună chiar dacă facem politică uneori în tabere diferite, şi este un lucru benefic pentru cetăţeni faptul că putem colabora. Sperăm să fie frumos, şi cetăţenii să fie mulţumiţi de programul dedicat Zilelor comunei Frânceşti”, a precizat primarul localităţii, Daniel Parschiv.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *