Eşec surprinzător pentru Flacăra

Flacăra Horezu a cedat neşteptat pe Bega, în disputa cu ultima clasată, ACS Poli şi pierde astfel contactul cu liderul FC U Craiova.

Echipa vâlceană era clar favorită la Timişoara, acolo unde gazdele abordează campionatul cu o echipă de juniori, care fusese spulberată recent de liderul FC U Craiova. Însă, la doar trei zile după jocul epuizant de cupă disputat în Treapt cu echipa de Liga 1, Astra Giurgiu, Horezu a prins o zi nefastă la Timişoara. Din start, Flacăra a ajuns pe Bega fără patru titulari accidentaţi: Georgescu, Covalschi, Precup şi Samson, iar soluţiile pe bancă au fost puţine.

Vâlcenii au avut prima ocazie mare în minutul 13, când lovitura de cap a lui Mansour a lovit bara! Alb-violeţii deschid scorul cu mult noroc în minutul 35, când oaspeţii încearcă să degajeze din careul propriu, dar Iseini blochează şi din respingere mingea intră în poartă. Imediat Flacăra are o ocazie în minutul 37, portarul Mosoarcă reuşind să blocheze un şut foarte periculos. Tot Mosoarcă se remarcă în minutul 57, când scoate şutul lui Adi Popa. În minutul 67 se face însă 2-0: Ochea este servit excelent şi şutul său trece printre picioarele portarului Robert Popa. Mai mult, în minutul 72, timişoreanul Iseini prinde un  trasor din afara careului, care loveşte  bara porţii vâlcene! Flacăra este aproape de a reveni în joc în minutul 82, când Nistor bate o lovitură liberă de la 18 metri şi mingea loveşte bara.

Se termină astfel 2-0 şi Timişoara obţine prima victorie în acest campionat, părăsind ultimul loc. În schimb, Flacăra este la cea de-a doua înfrângere consecutivă şi cade pe locul 3, la opt puncte în spatele liderului FC U Craiova, care duminică a câştigat la Hunedoara.

Flacăra Horezu: R. Popa – Nițu, C.Dinu, Cr. Munteanu, Bîrziche – Nistor, Olteanu – A. Popa, S. Preda, Stănică – Mansour. Au mai jucat: Simeanu, Bălan

Mihai Deaconescu va juca pentru Horezu

După doi ani petrecuţi în Anglia, Mihai Deaconescu (32 ani) revine acasă şi de la 1 octombrie va semna cu Flacăra Horezu. În plus, acesta va prelua de la tatăl său, Marian Deaconescu, două grupe de copii. Mihai a evoluat ultima dată la Clinceni, în eşalonul secund şi a mai trecut pe la Liberty Oradea, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Bihor, ASA Târgu Mureş, CS Mioveni şi SCM Piteşti. În ciuda eşecului de la Timişoara, primarul din Horezu, Nicolae Sărdărescu anunţă că echipa sa se luptă la promovare cu ”FC U” Craiova. „Vom trage la promovarea la Liga a 2-a, în iarnă ne vom mai întări. Ne-am făcut toate calculele, nu este nicio diferenţă între ce facem acum la Liga a 3-a şi ce ar fi la Liga a 2-a, plecăm şi acum tot cu o zi înainte de meciuri şi plătim cazare şi masă. În Liga a 2-a mai vin şi bani de la televiziuni, putem compensa, poate mai atragem şi sponsori. Eu am făcut o promisiune jucătorilor, când primesc oferte de la un eşalon superior, le dăm drumul gratis, nu îi ţinem cu forţa aici, aşa i-am dat drumul şi lui Cioablă”, a anunţat primarul Nicolae Sărdărescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *