PNL a dat startul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale

În contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale care a început sâmbătă, 12 octombrie, primii care au dat oficial startul campaniei au fost cei de la PNL Vâlcea, conduși de președintele organizației municipale, Claudia Banu, într-un ritm alert și civilizat, îmbrăcați în galben, culoarea dominantă a penliștilor.

Parlamentari liberali, dar și membrii și simpatizanții PNL Vâlcea și PNL Râmnicu Vâlcea s-au aflat luni, 14 octombrie în punctul zero al Râmnicului, mai precis în centrul orașului, pentru a fi primii care au dat startul oficial al campaniei pentru alegerile prezidențiale. Aceștia au vorbit cu oamenii și au împărțit pliante pentru promovarea actualului președinte al țării.

Liberalii vâlceni sunt ferm convinși că voturile favorabile candidatului pe care îl susțin vor fi pe măsura așteptărilor: „România normală este țara pe care ne-o dorim cu toții, o țară în care îți dorești să trăiești și să te întorci, o țară în care lucrurile funcționează așa cum ar trebui, o țară în care civilizația și respectul devin regula de zi cu zi”, a afirmat președinta PNL Râmnicu Vâlcea.

 Elena BUDI

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *