Principalele partide politice din Vâlcea au intrat în campanie electorală

Principalele formaţiuni politice care au reprezentativitate la nivel local, PSD şi PNL au început deja campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. În acest timp, formaţiunile apărute recent pe eşichierul politic naţional par să doarmă în continuare, aşteptând, probabil, să obţină voturi în virtutea inerţiei.

PSD Vâlcea a început campania electorală vineri, 18 octombrie

Vineri, 18 octombrie, cu o zi înainte de week-end, PSD Vâlcea a început şi el campania electorală. Social-democraţii s-au adunat în centrul oraşului, la ceas, în frunte cu preşedintele Constantin Rădulescu.

„Candidata noastră poate fi preşedintele care să aducă pacea în ţară, un preşedinte mediator între puterile statului, om de omenie şi bun român!”, afirmau social-democraţii. După ce toţi simpatizanţii PSD Vâlcea, împreună cu parlamentarii prezenţi s-au întâlnit în centrul oraşului au luat-o la pas şi au trecut în toate cartierele din oraş, pentru a începe campania electorală. Tot vineri, preşedintele Constantin Rădulescu a mulţumit colegilor săi de partid care luptă vor să aibă un preşedinte care să aducă pace, linişte şi echilibrul de care are atâta nevoie în această ţară.

Preşedintele PSD Vâlcea a mai precizat că este foarte fericit că alături de dânsul au fost prezenţi la manifestare mulţi colegi de la Organizaţia Municipală şi nu numai, afirmând, de asemenea, că este mulţumit pentru că a reuşit, împreună cu echipa sa, să parcurgă şi o mare parte din judeţ în ultima perioadă.

PNL, primul partid care a dat startul campaniei

dav

În contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale care a început sâmbătă, 12 octombrie, primii care au dat oficial startul campaniei au fost cei de la PNL Vâlcea, conduşi de preşedinta organizaţiei municipale, Claudia Banu, într-un ritm alert şi civilizat, îmbrăcaţi în galben, culoarea dominantă a liberalilor.

Parlamentari liberali, dar şi membrii şi simpatizanţii PNL Vâlcea şi PNL Râmnicu Vâlcea s-au aflat luni, 14 octombrie în punctul zero al Râmnicului, mai precis în centrul oraşului, pentru a fi primii care au dat startul oficial al campaniei pentru alegerile prezidenţiale. Aceştia au vorbit cu oamenii şi au împărţit pliante pentru promovarea actualului preşedinte al ţării.

Liberalii vâlceni sunt ferm convinşi că voturile favorabile candidatului pe care îl susţin vor fi pe măsura aşteptărilor:„România normală este ţara pe care ne-o dorim cu toţii, o ţară în care îţi doreşti să trăieşti şi să te întorci, o ţară în care lucrurile funcţionează aşa cum ar trebui, o ţară în care civilizaţia şi respectul devin regula de zi cu zi”, a afirmat preşedinta PNL Râmnicu Vâlcea. Elena BUDI

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *