Viorica Dăncilă: „Văd instituţia prezidenţială ca pe o cameră de urgenţă”

Viorica Dăncilă, candidata PSD la alegerile prezidenţiale şi-a anunţat priorităţile: „Voi lucra pentru o societate în care nimeni nu este lăsat în urmă, şi voi susţine incluziunea socială reală. Câştigurile devin mai mari pentru societate, dacă nu se intervine din timp, dacă nu există un consens politic pentru creşterea calităţii vieţii tuturor românilor. Toţi românii trebuie să se bucure de dezvoltarea ţării. Voi promova performanţa economică, în tandem cu cea socială. Avem nevoie de proiecte ample şi curajoase, de infrastructură la nivel local şi naţional. Nu voi negocia democraţia la nivel naţional, european sau internaţional. Este de datoria mea, ca preşedinte, să apăr şi să promovez modele democratice atât în politica internă, cât şi în cea internaţională”.

PSD, convins că românii sunt pregătiţi pentru un preşedinte femeie

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, este convinsă că, „România este pregătită pentru un preşedinte femeie”.

Aflată în campanie, premierul interimar a mai spus că o femeie la Cotroceni ar asigura echilibrul şi unitatea pe scena politică, eliminând astfel dezbinările politice: „În vizitele electorale pe care le fac, mi-au stat alături oameni calzi şi oneşti, care mi-au vorbit despre o Românie a respectului, a unităţii, a bunăstării. Oamenii au credinţa că primul pas spre România pe care şi-o doresc este un preşedinte care să-i respecte, să-i sprijine şi să vegheze la binele lor, un preşedinte care îşi apără ţara şi o pune în orice moment mai sus de interesul lui.

Românii vor o ţară sigură, care creşte frumos şi au încredere că noi, Partidul Social Democrat, suntem cei care pot duce România înainte! Noi, românii, suntem un popor binecuvântat, care a avut întotdeauna puterea de a-şi întoarce soarta. Noi nu cedăm şi nu dăm înapoi, nu ne pierdem speranţa că ne poate fi mai bine mâine şi nu renunţăm să luptăm pentru copiii noştri. Sunt cu toată inima alături de români, şi lupt pentru o zi de mâine mai bună. Miile de oameni întâlniţi în toată ţara mi-au întărit credinţa că, la aceste alegeri, România va vota cu inima”, a spus premierul interimar Viorica Dăncilă.

Comandat de Partidului Social Democrat – PSD
Realizat de SC Infotour SRL
Cod mandatar financiar: 31190008

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *