Flacăra nu convinge în deplasări

Flacăra Horezu nu impresionează în deplasări şi  a pierdut sâmbătă la Chişineu Criş, scor 0-1.

Deplasările sunt punctul nevralgic al horezenilor în acest sezon, care au obţinut doar două puncte în ultimele cinci jocuri. Flacăra are o singură victorie în deplasare în acest sezon, 2-0 la Sebiş.

Fără Samson, Munteanu (suspendaţi), Preda (accidentat), R. Popa (plecat cu naţionala Under 17), Flacăra nu a avut multe soluţii. Gazdele au avut prima ocazie în minutul 2, când Cocian a tras în portar din câţiva metri. Horezu e periculoasă şi ea în două rânduri prin Simeanu. Covalschi, abia revenit după o accidentare care l-a ţinut pe tuşă a acuzat din nou probleme medicale, fiind înlocuit la pauză.

 În minutul 68, arădenii centrează de pe dreapta, mingea îl depăşeşte pe Vlădoi şi Modan înscrie din 3 metri. Astfel, Crişul se impune cu 1-0, iar Flacăra continuă să piardă puncte preţioase în deplasări.

Antrenorul-jucător Adrian Popa şi-a luat gândul de la promovare. „Am luat gol la o neatenție la o minge lungă urmată de o centrare în careu, în rest a fost un meci echilibrat, am avut ocazii și noi, am vrut să câștigăm dar nu am putut. Echipa gazdă este o echipă bună,  noi avem și jucători foarte tineri, trebuie să avem rabdare cu ei, ne-au lipsit patru titulari și s-a văzut. Am controlat jocul, dar nu am băgat mingea în poartă, iar gazdele ne-au taxat. Am făcut un joc bun, având în vedere că am avut şi patru absenţi. Craiova e ca şi promovată” a spus antrenorul-jucător Adrian Popa. Cum se ştie, venezueleanul Jorje Paez şi columbianul Alvaro Cortez se antrenează cu echipa şi oficialii clubului au demarat procedurile de legitimare a acestora.

Horezu a coborât pe locul 3, în timp ce liderul FC U Craiova, echipă care este mare favorită la promovare, s-a distanţat la 11 puncte şi a închis deja orice discuţie despre promovare. Pentru vâlceni urmează un joc dificil în Treapt cu Becicherecu Mic, care a suferit etapa aceasta primul eşec în campionat, acasă, cu Craiova.

Flacăra: Vlădoi – Samson, Dinu, Covalschi (Olteanu 46), Bîrziche – Precup, Nistor – Ad. Popa, Simeanu (Nuţă 88), Georgescu – Mansour. Antrenor: Adrian Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *