Flacăra, în criză de formă

Flacăra Horezu a ajuns la cel de-al treilea eşec consecutiv, după 1-3 la Pecica şi echipa vâlceană este într-o vizibilă scădere de formă.

Vâlcenii au avut prima mare ocazie la Pecica, ratată însă de Georgescu.  În minutul 35, centralul clujean Vlad Inoan (Cluj) dictează uşor penalty pentru gazde, la o intervenţie a lui Cristi Munteanu, iar lovitura de pedeapsă este transformată de Sergiu Popa.

În minutul 56, arădenii se desprind după reuşita lui Bozian, care punctează cu o lovitură de cap. Flacăra putea reveni în joc la ocazia ratată de Stănică în minutul 73, când a scăpat singur cu portarul advers. Senegalezul Mansour înscrie în minutul 81, după o secetă de câteva etape şi relansează finalul.  Ultimele minute sunt pe contre, dar cei norocoşi sunt arădenii, care înscriu în prelungiri prin Copil, cu o execuţie superbă, şut la vinclu de la 25 de metri.

Astfel, Pecica s-a impus cu 3-1 şi Horezu nu stă deloc pe roze. Echipa pregătită de Adi Popa şi Cristi Munteanu a coborât pe locul 9, sub aşteptările fanilor, iar primarul Nicolae Sărdărescu este supărat. Mai mulţi factori contribuie la reculul Flacărei, însă principalul pare a fi subţirimea lotului, care nu asigură concurenţă pe posturi şi face ca fiecare absenţă să fie resimţită din plin, dar şi arbitrajele potrivnice. De remarcat faptul că, la 37 de ani, fundaşul central Ciprian Dinu (FOTO) a fost din nou cel mai bun jucător al Flacărei.

În runda viitoare, Flacăra joacă în Treapt cu Dumbrăviţa, iar golgheterul Mansour este suspendat, în timp ce Covalschi pierde finalul turului, fiind ţinut pe tuşă de o pubalgie. Chiar şi cu aceste absenţe, Flacăra are mare nevoie de trei puncte, cu care să iasă din perioada nefastă şi să readucă liniştea în Treapt.

Progresul Pecica – Flacăra Horezu  3-1

Au marcat: S. Popa 36 – penalty, Bozian 56, Copil 90+3 / Mansour 81

Pecica: Gârlea – Ilan, Gabor, Wild, Aldan – Tamaș, S. Popa – Moraru (94 Mager), Bozian (89 A. Iuga), Tiric (63 Szekely) – Puie (87 Copil). Antrenor: Dan Stupar

Horezu: R. Popa – Samson, C. Munteanu, Dinu, Bîrziche – Precup, Nuță (64 Nistor)  – A. Popa, S. Preda, Georgescu (70 Stănică) – Mansour. Antrenor: Adrian Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *