Nicolae Moraru: „Sportul te învaţă să fii fair play, să fii competitiv”

Sâmbătă, 9 noiembrie, în localitatea Pietrari a avut loc turneul final al „Cupei Satelor la fotbal”. Competiţia rezervată copiilor Under 13, aflată la prima ediţie, organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vâlcea şi susţinută financiar de Consiliul Judeţean Vâlcea este o acţiune sportivă pentru descoperirea tinerelor talente fotbalistice, dar şi un prilej de a-i deconecta pe cei mici din faţa calculatorului. Gazda evenimentului, primarul Nicolae Moraru, s-a ocupat personal de buna desfăşurare a competiţiei, fiind mândru de juniorii din comuna Pietrari pentru că şi echipa localităţii a participat la competiţia sportivă „Cupa satelor”. Finala turneului s-a dat între localităţile Pietrari, Budeşti, Stoileşti şi Sineşti. La finalul meciurilor disputate, copiii din comuna Budeşti au reuşit să triumfe, locul secund fiind ocupat de echipa micuţilor fotbalişti din localitatea Pietrari. La finalul celor patru meciuri toţi copiii au fost premiaţi:

„Micuţii” fotbalişti din Pietrari s-au antrenat de zor pe terenul de fotbal din localitate, noi ne-am ocupat inclusiv de echipamentul sportiv. Avem un campionat la nivel judeţean, de Liga a V-a, unde echipa din Pietrari îşi desfăşoară activitatea. Pentru că sunt alături de mişcarea sportivă a tinerilor, cu acest prilej ne-am înscris în acest campionat, denumit „Cupa satelor”. Este o acţiune bună, copiii sunt deconectaţi de la telefon şi calculator, iar sportul îi învaţă să fie fair play, să fie competitivi. La final de competiţie toţi copiii au primi premii”, a afirmat primarul Nicolae Moraru.

La eveniment au participat, alături de primarul localităţii Pietrari, Nicolae Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, Marian Deaconescu, reprezentantul echipelor de copii şi juniori din Comitetul Executiv al AJF şi preşedintele AJF, Adrian Comănescu.

 C.Ş.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *