Samson s-a despărţit de Horezu şi va ajunge probabil la Turnu Măgurele

Nigerianul Samson Nwabueze și Ștefan Covalschi și-au reziliat azi contractele cu echipa de Liga a III-a, Flacăra Horezu.

Samson a ajuns la Horezu în urmă cu doi ani, contribuind la promovarea echipei de la județ și evoluția bună în sezonul trecut al Ligii a III-a. dar acum vrea să revină la Liga a II-a.

”A fost o perioadă frumoasă la Horezu, dar acum am oferte mai bune și vreau să revin la un nivel superior. Știu că încă pot să joc și să fac față la un nivel mai sus și împreună cu familia mea, am decis să plec. Am stat la Flacăra în special pentru prietenul meu Adi Popa, mă bucur că am făcut cu toții o treabă bună, am ajutat și eu la performanțele echipe” a declarat Samson Nwabueze. Cel mai probabil, nigerianul va merge la echipa de Liga a II-a Turris Turnu Măgurele, unde va fi antrenat de Erik Lincar, cu care a lucrat timp de șapte ani la Mangalia, Damila, CSM Rm. Vâlcea și Academica Clinceni. Samson este unul dintre cei mai longevivi stranieri din fotbalul românesc, el având 12 ani de când joacă în țară.

Fundașul dreapta Ștefan Covalschi (24 ani) a primit și el mai multe oferte și nu regretă despărțirea de Flacăra. ”Îmi pare rău doar pentru grupul de acolo, cred că prietenia noastră, a jucătorilor, a făcut să fie aceste rezultate bune. Sunt unele probleme financiare, prime nu au fost, medicație deloc și echipa pierde jucători valoroși, nu știu când Horezu va mai avea un jucător de valoarea lui Samson! ” a anunțat Covalschi. Flacăra şi-a pierdut astfel titularii din flancurile defensivei şi rămâne de văzut ce va pune în loc.

Senegalezul Gueye Mansour nu a revenit încă din vacanță, dar șansele ca el să continue în Treapt par reduse.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *