Horezu, învinsă de Afumaţi

Flacăra Horezu a pierdut testul disputat vineri, la Curtea de Argeş, 1-2 cu CS Afumaţi.  Golul echipei vâlcene a fost marcat de Radu Georgescu, cel care a reuşit să egaleze în prima repriză.

De remarcat faptul că a revenit la echipă senegalezul Mansour Gueye, care şi-a primit restanţele şi s-a întors săptămâna trecută în Treapt, dar este în urmă cu pregătirea.

Nu au jucat vineri Grosu şi Simeanu, uşor accidentaţi, dar nici R. Popa, aflat la naţionala Under 17. De asemenea, la Horezu a mai ajuns un junior venit de la Axiopolis Cernavodă, Moldovan, care este în probe şi are şanse mari să fie păstrat în lot.

Antrenorul Adrian Popa a jucat contra fostei sale echipe la care a evoluat în eşalonul secund, CS Afumaţi. „A fost un antrenament bun, băieţii şi-au făcut treaba, pe viitor avem de corectat şi greşelile. Un test util, de care aveam nevoie, Afumaţi este o echipă foarte bună, cu şanse mari de promovare” a spus antrenorul-jucător Adrian Popa.

Seria amicalelor va continua pentru Flacăra cu jocurile cu  Minerul Costeşti (21 februarie) şi Unirea Bascov (29 februarie).

 Flacăra: D.Vlădoi – Mihăescu, Cr. Munteanu, C. Dinu, Bârziche – Olteanu, Precup – Ad. Popa, Nistor, Georgescu – Cioablă. Au mai jucat: S.Preda, Bălan, Stănică, Nuţă, Mansour, Moldovan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *