Viorel Radi: „Succesul în administraţie este determinat de munca în echipă”

Buneşti, localitate-fief a social-democraţilor îl are ca primar, încă din anul 1996, pe Viorel Radi. De când a câştigat pentru prima oară alegerile pentru primăria comunei Buneşti, Viorel Radi s-a remarcat prin faptul că a reuşit să asigure toate utilităţile necesare localnicilor, astfel încât aceştia sunt dispuşi să îi dea posibilitatea exercitării unui nou mandat, cel de-al șaptelea. Încă din anul 1997, la Buneşti s-a realizat alimentarea cu apă şi canalizarea, s-au construit poduri şi punţi pietonale, s-au modernizat şcolile, se construiesc din temelii grădiniţe noi, iar toate drumurile comunale sunt ca-n palmă.

Mereu a dorit să demonstreze că se poate face ceva bun pentru comuna Buneşti, indiferent de culoarea politică. Chiar dacă partidul din care face parte a fost în opoziţie, în timpul mandatelor sale, localitatea a căpătat o altă înfăţişare.

Tot ceea ce a realizat în comună s-a datorat echipei din primărie, fără de care obiectivele propuse nu ar fi putut prinde contur: „Toate aceste reuşite au fost posibile prin efort financiar local, conjugat cu sprijin financiar din partea Consiliului Judeţean Vâlcea, dar, mai ales, prin atragerea de fonduri europene şi prin accesarea unor proiecte de finanţare. Acest lucru a fost posibil doar printr-o concentrare de efort în această direcţie a mea, în calitate de primar și a unor funcţionari publici din partea Primăriei şi a Consiliului Local. Munca în echipă a dat rezultate bune la nivelul administraţiei locale”, a precizat primarul Radi.

Modest din fire, Viorel Radi a demonstrat că ştie care sunt atribuţiile unui administrator local. Datorită interesului oferit funcţiei pe care o deţine, comuna Buneşti beneficiază, în prezent, de aproape toate serviciile publice specifice unei localităţi urbane: drumuri reabilitate, canalizare, apă curentă, cablu TV, internet, asistenţă medicală, şcoli, grădiniţe, bibliotecă, etc., fapt care conferă localităţii un statut cât mai apropiat de standardele specifice ţărilor civilizate din Uniunea Europeană: „Pe oameni nu-i interesează dacă primarul în funcţie este la putere sau în opoziţie şi nici cum reuşeşte să obţină fonduri pentru a-şi duce la bun sfârşit promisiunile. Ei vor să vadă realizarea promisiunilor, iar succesul în administraţie este determinat de munca în echipă”, afirmă primarul social-democrat al localităţii Buneşti, Viorel Radi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *