În ultimul test al iernii, Flacăra Horezu s-a impus vineri, pe sinteticul din Zăvoi, 2-1 în disputa cu Unirea Bascov, echipă situată pe locul 7 în Seria C3.

Argeşenii lui Adrian Dulcea atacă returul în Seria C3 cu un lot foarte tânăr, cu media de vârstă de 19,4 ani, iar cel mai „vârstnic” jucător are 25 de ani. Flacăra a dominat uşor jocul, însă a ajuns rar să îşi creeze ocazii la poarta argeşeană.

Horezu a deschis scorul în prima repriză, prin Cristi Munteanu, care a marcat cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

În repriza secundă, Bascov a egalat prin Coman, apoi a mai avut o ocazie imensă de a trece în avantaj. Golul victoriei horezenilor a venit târziu, în minutul 86, când Radu Georgescu a transformat un penalty.

Flacăra va sta la finele săptămânii viitoare, când este programată prima etapă din retur, deoarece echipa care trebuia să vină în Treapt, Naţional Sebiş s-a retras.

Flacăra Horezu: R. Popa – Mihăescu, Cr. Munteanu, Bălan, Bârziche – Ad. Popa, Simeanu, Precup, Georgescu –  Mansour, Cioablă. Au mai jucat: Vlădoi, Nistor, Stănică, Preda, Nuţă. Antrenor: Adrian Popa

Unirea Bascov: Călinoiu – Ciocârlan, Teodorescu, Dumitrache, Ungur – Piscanu, Casoni, Comănescu, E.Neacşu – Ivan, Coman. Au mai jucat: Din, Constantin, Drăgănoaia, Mărgărit, Butoiu, Dan. Antrenor: Adrian Dulcea

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *