Doru Diaconu: „Sunt convins că cetăţenii vor aprecia munca pe care am depus-o în realizarea acestor proiecte”

Primarul comunei Roşiile, Doru Diaconu speră ca, până la începerea campaniei electorale să finalizeze proiectele privind lucrările de alimentare cu apă, extinderea reţelei de canalizare, modernizarea căminului cultural, realizarea unei săli de sport şi alte lucrări de reparaţii necesare.

Astfel, prin programul de finanţare PNDL-2 se află în execuţie proiectul de extindere a reţelei de alimentare cu apă pe o lungime de aproximativ 25,3 de kilometri şi extinderea reţelei de canalizare pe o lungime de 9,7 kilometri. În prezent lucrările sunt executate în procent 65%.

Tot în acest an, primarul are în plan licitaţia pentru modernizarea şi dotarea căminului cultural Roşiile, un proiect finanţat prin Compania Naţională de Investiţii. Tot prin programul Companiei Naţionale de Investiţii, administraţia locală are aprobat în vederea finanţării proiectul de construire a unei săli de sport în curtea şcolii cu clasele I-VIII din Roşiile.

Un alt proiect pe care primarul Doru Diaconu îl are este cel de refacere a drumurilor de interes local afectate de calamităţi în anul 2018, finanţat prin programul Companiei Naţionale Investiţii prin linia de lucrări de primă urgenţă. Pentru acest proiect primarul a făcut demersuri, a depus documentele, iar în momentul actual se aşteaptă aprobarea pentru a putea ajunge în faza de proiectare:

„Sper ca, până în campanie, să reuşim să finalizăm o bună parte dintre proiecte, cel mai probabil cel de alimentare cu apă şi extindere a canalizării se va finaliza în următoarele luni. Mai sunt patru luni până la campanie, timp este suficient, iar, pe lângă aceste proiecte, mai avem în vizor lucrări de reparaţie a drumurilor de interes local, igienizarea unui cămin cultural în satul Zgubea şi finisajul faţadelor de la căminul cultural. Consider că proiectele pe care le am în plan sunt binevenite pentru localitatea noastră şi sper că le voi putea duce la bun sfârşit. Sunt convins că cetăţenii din Roşiile vor aprecia munca pe care am depus-o în realizarea acestor proiecte”, a declarat primarul comunei Roşiile, Doru Diaconu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *