Primarul localităţii Tetoiu continuă proiectele cu finanţări guvernamentale

În această perioadă, primarul Lucian Antonie are în derulare două proiecte de modernizare şi anvelopare a două şcoli situate în satul Ţepeşti şi un proiect de construire a unor grupuri sanitare la grădiniţa cu program normal din satul Nenciuleşti.

Acesta susţine că nu va putea finaliza aceste lucrări în această perioadă din cauza cursurilor şcolare. În acest moment licitaţia este finalizată, contractele cu muncitorii sunt încheiate, dar, din păcate, aceştia nu vor putea lucra decât la exteriorul clădirilor, cât timp copii îşi desfăşoară activitatea. Prin urmare, o dată cu vacanţa de vară se vor demara lucrările mult mai repede, nemaifiind alte impedimente. Totodată, primarul Antonie Lucian susţine faptul că în prezent are în faza de licitaţie şi proiectul de extindere a reţelei de alimentare cu apă şi canalizare, investiţie finanţată cu fonduri alocate prin PNDL-2, cu asigurarea unei cofinanţări din bugetul local.

„Proiectul acesta de apă şi canalizare îl dorim de foarte mult timp în localitatea noastră, dar, din cauza unor neînţelegeri politice nu s-a putut vota în Consiliul Local. Acum s-au rezolvat aceste conflicte şi, în final, am putut demara licitaţia. Acest proiect într-adevăr este finanţat prin programul PNDL-2, dar, din cauza votului întârziat, suntem nevoiţi să asigurăm o cofinanţare din bugetul local. Nu este uşor, dar ne vom descurca, cetăţenii merită acest proiect şi, din această cauză, ne vom lupta să îl ducem la bun sfârşit”, a mărturisit primarul localităţii Tetoiu, Lucian Antonie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *