Biroul Național al PNL a validat candidatura lui Virgil Pîrvulescu la Primăria Râmnicului

Biroul Politic Național al PNL s-a reunit luni, 9 martie 2020, pentru a discuta mai multe chestiuni de natură politică, printre care și candidaturile la primăriile municipiilor reședințe de județ. Potrivit unui comunicat al PNL Vâlcea, era nevoie de acest demers final pentru ca râmnicenii să cunoască cu siguranță cu cine vor vota la alegerile locale din acest an.

Este deja bine-cunoscut faptul că cei din conducerea PNL Râmnicu Vâlcea au stabilit, la începutul lunii martie, în ședința de validare, că Virgil Pîrvulescu va fi candidatul la primăria municipiului reședință de județ.

Astfel, candidatura lui Virgil Pîrvulescu la primărie a fost validată astăzi de Biroul Politic Național al PNL în unanimitate, iar  cu această ocazie urmează să fie stabilit un plan de acțiune pentru perioada imediat următoare privitor la etapele derulării campaniei electorale pentru alegerile locale. 

Partidul Național Liberal Filiala Vâlcea are totală încredere în devotamentul și acțiunile candidatului față de cetățenii municipiului Râmnicu-Vâlcea. Avem dreptul de a transforma Râmnicu-Vâlcea într-o adevărată urbe europeană, totul prin candidatura lui Virgil Pîrvulescu, dar și cu sprijinul partidelor de dreapta și pro-europene. Astfel, facem un prim pas spre a elimina din administrația vâlceană  domnia bunului plac, amatorismul și clientelismul din ultimii ani, iar pentru acest demers va fi lansat programul de guvernare locală a candidatului PNL la funcția de primar, se mai menționează în comunicat. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *