Saloanele erotice – intre placere si inhibitii

In zilele noastre, afacerile cu saloane de masaj erotic s-au inmultit considerabil. Aceasta se datoreaza in cea mai mare parte profitului substantial pe care il realizeaza cele deja existente, dar si cererii mari de pe piata. Daca in urma cu cativa ani, apelarea la serviciile unui salon de masaj erotic era un subiect tabu, acum tot mai multi barbati ajung aici si astfel acest business este intr-o continua dezvoltare.

Desi de cele mai multe ori se prefera sa se discute discret despre acest subiect, industria saloanelor de masaj este foarte activa, avand tot mai multi clienti fideli care fac din acest business o afacere de mare succes. Interesant este faptul ca, desi barbatii din Romania sunt mari consumatori de masaj erotic, foarte putini recunosc liber acest lucru.

De ce aleg barbatii sa mearga la un salon de masaj erotic?

Motivele sunt din cele mai diferite. Unii aleg sa mearga din pura curiozitate, auzind de la alti barbati care au trecut deja pragul unui salon si fiind manati de dorinta de a testa si ei o noua experienta. Acest gen de barbati de obicei devin clienti fideli ai salonului. Alti barbati apeleaza la serviciile unui salon de masaj erotic din timiditate. Fiind persoane introvertite in viata de zi cu zi si nefiind capabili sa stabileasca o apropiere vis-a-vis de o persoana de sex feminin, ajung sa plateasca o maseuza care le vor acorda toata atentia de care duc lipsa.

Pentru unii barbati, masajul erotic nu este altceva decat un mod de a se relaxa. Pentru altii este o activitate incitanta, menita sa le trezeasca simturile si placerile. Unii barbati o vad ca pe singura forma sub care ar putea lua contact cu o femeie. Iar pentru altii este vorba de pura terapie pentru ca, dincolo de erotic, masajul, prin tehnicile sale, este un mod prin care se amelioreaza durerile de cap, gat, spate, picioare etc. prin relaxarea muschilor, imbunatatirea tonusului si a circulatiei sangvine.

La Artemis, totul este la superlativ. Incepand cu salonul in sine, unde luxul si eleganta se imbina perfect pentru a crea un spatiu propice desfasurarii activitatii, amenajat astfel incat sa ten simtim relaxati, sa uitam de inhibitii si sa ne lasam pe mana maseuzelor profesioniste. In cazul in care apelam pentru prima data la serviciile acestui salon, putem accesa site-ul online de unde ne putem alege maseuza preferata. Cum? Vizualizand galeria foto a fiecarei fete in parte. De asemenea, putem alege doua sau chiar 3 fete care sa ne faca masaj in acelasi timp. Nu ar trebui sa avem retineri atunci cand vine vorba de a merge la un salon de masaj erotic. In definitiv, putem alege exact serviciile pe care le dorim: putem alege intre diferite tipuri de masaj, de la masajul VIP la cel topless, nud sau putem opta pentru cele cu dus asistat. Iar in cazul in care dorim sa beneficiem de un masaj erotic, dar in acelasi timp vrem sa evitam salonul, putem alege ca activitatea sa se desfasoare intr-un hotel. Nu trebuie decat sa facem o programare online sau telefonic.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *