Ciprian Dinu şi-a făcut Şcoală de Fotbal în Slatina

Jucătorul echipei Flacăra Horezu, Ciprian Dinu (37 ani) a înfiinţat la Slatina, oraşul unde locuieşte, o şcoală de fotbal care îi poartă numele. Până în urmă cu două luni, Dinu a colaborat cu Athletic Slatina, iar după despărţire a ales să meargă pe cont propriu.

„Din dragoste pentru fotbal, a luat naștere Școala de fotbal Ciprian Dinu. Momentul nu este unul foarte prietenos, ținând cont că ne aflăm în plină stare de urgenţă, pentru a lupta cu virusul care nu ne oferă liniștea de a ne bucura de tot ce ne dorim. Așadar, nu ne rămâne decât să așteptăm să treacă aceste timpuri dificile pentru noi și copiii noștri, pentru a ne bucura de tot ce ne face fericiți, inclusiv de fotbal. Multă sănătate tuturor și să ne vedem cu bine la treabă” a anunţat Ciprian Dinu pe pagina sa de facebook. Când situaţia din ţară va permite reluarea sportului, Dinu va face antrenamente pe două terenuri sintetice de la Slatina.

Jucătorul Flacărei a subliniat că va aplica la şcoala de fotbal din Slatina principiile care l-au ghidat în întreaga carieră, în care a strâns peste 45 de meciuri la Liga 1. „Copilul trebuie să primeze şi trebuie să se dezvolte nu numai fotbalistic, ci din toate punctele de vedere, inclusiv cel al educaţiei, al caracterului. Eu fac totul cu seriozitate şi devotament, asta am făcut şi timp de patru ani la Atletic, ce mă caracterizează pe mine asta îmi doresc să aplic şi la şcoala mea de fotbal” a mai spus Ciprian Dinu.

Un alt jucător al Flacărei, Adrian Popa are şi el o şcoală de fotbal la Horezu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *