Florin Verigeanu:”Dacă starea de urgenţă va continua, vom trece la renegocierea contractelor”

În plină pandemie de coronavirus, cluburile sportive au început să suspende contractele jucătorilor și ale staffurilor tehnice, urmând ca pe perioada stării de urgență să plătească doar indemnizațiile de 75% din salariul mediu brut pe economie, 4.072 lei net. Susţinută în principal de Primăria Rm. Vâlcea, campioana României, SCM ar putea fi şi ea afectată financiar.

Şeful secţiei de handbal de la SCM Rm. Vâlcea, Florin Verigeanu ia în calcul renegocierea contractelor jucătoarelor.  „Nu am luat încă o decizie, va trebui să discutăm noi, membrii Consiliului de Administrație, pentru a se stabili ceva concret. În orice caz, dacă starea de urgență va continua și situația nu se va îmbunătăți, vor fi probleme cu banii pentru toată lumea. Și atunci e clar că vom trece la renegocieri cu jucătoarele. Există posibilitatea, pentru cazuri de forță majoră, ca sportivii să nu fie de acord și atunci se va ajunge la rezilieri de contracte”, a declarat pentru GSP managerul Florin Verigeanu.

Conducerea campioanei SCM a oficializat primele trei transferuri, Zeljka Nikolic, Evgenija Minevskaya și Maren Nyland Aardahl semnând contracte valabilă din vară. Până acum, singura plecarea certă este cea a Samarei da Silva, care a semnat cu Krim Ljubljana.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *