Top 4 insule exotice populare pentru romantism

Orice cuplu de indragostiti viseaza la o vacanta romantica, deosebita, intr-un decor natural de poveste. Exista numeroase locuri pe pamant recunoscute pentru atmosfera romantica pe care o emana, colt de rai pentru cei indragostiti.

Care sunt cele preferate de cupluri, destinatii exotice de altfel, aflam in randurile urmatoare, de la Ikaturism, agentie de turism cu experienta pe aceasta nisa. Afla si tu care sunt destinatiile pline de romantism, alegere ideala pentru o demonstratie de iubire reusita.

Maldive

Completat de 1.000 insule, acest loc este cu siguranta un paradis pentru cupluri. Este un paradis tropical, impresurat de peisaje care iti vor lua respiratia – recifuri de corali, lagune de ape turcoaz, tancuri de pesti in toate culorile. Maldive este populara nu doar pentru peisajele sale, dar si pentru atmosfera deosebita, pentru activitatile pe apa, pentru restaurantele rafinate.

Multe cupluri s-au bucurat de vacante deosebite aici, de plimbari lungi pe insule pustii, cine romantice la lumina lumanarilor, relaxare in centre spa.

Seychelles

De asemenea o destinatie tropicala, insulele Seychelles atrag cuplurile prin modalitatile nenumarate de recreere. Aici se regasesc formatiuni de roca unice, paduri de smarald propicale, o fauna deosebita, specii rare de flora, munti pitoresti. Cu siguranta clima blanda specifica este de asemenea un atu al acestui loc terestru.

Este cu siguranta un loc ce favorizeaza deconectarea de la cotidian, un adevarat univers idilic. Aici emotiile sunt mereu pozitive. Un astfel de decor natural poate fi explorat la nesfarsit, pentru ca mereu lasa descoperite frumuseti nemaiintalnite. O excursie cu barca pe o insula precum Denis sau Bird, spre exemplu, se poate dovedi o experienta memorabila. Pentru cei aflati in cautarea distractiei un traseu cu tiroliana poate fi o experienta inedita, la fel ca si cataratul pe stanci.

Bali

La fel, o atractie de top este si Bali. Deja vorbim despre un cu totul alt decor, definit de palate tematice, de temple religioase. Este o destinatie preferata de exploatori, pentru siturile istorice deosebite, pentru cultura bogata a locului. Aici viata de noapte este tumultoasa, plajele sunt cu totul deosebite. Se bucura de experiente inedite cuplurile care opteaza pentru terapii balineze traditionale sacre. Se poate spune despre Bali ca este un loc impanzit de pace, de spiritualitate. Romantismul pluteste in aer, mai ales la apusul soarelui.

Mauritius

Nu uitam nici de Mauritius care este de asemenea o destinatie turistica speciala. Aceasta insula vulcanica situata in Oceanul Indian cucereste prin apele sale limpezi, prin recifii de corali, crestele muntilor, prin palmierii tropicali, lagune.

Cuplurile se pot rasfata in Mauritius si prin sesiunile de la spa-urile terapeutice din resorturi. Relaxarea pe plaja este o alta activitate preferata a acestora. Plimbarile cu caiacul in Poste Lafayette, un taram scaldat in soare, sunt de asemenea destinate celor care iubesc linistea. Aerul este curat, binefacator, atmosfera este relaxanta, natura imbietoare. Astfel de destinatii ajuta pe oricine sa isi relaxeze simturile, sa reechilibreze energiile vitale. Despre alte destinatii interesante pentru cupluri, dar si oferte turistice de nerefuzat potrivite pentru cupluri poti afla pe ikaturism.ro.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *