Antrenamente online pentru copiii de la SCM

Începând de săptămâna viitoare, antrenorii secţiei de fotbal de la SCM Râmnicu Vâlcea vor intra în direct pe pagina de facebook a clubului, pentru a face antrenamente cu copiii.

În fiecare zi, minim un antrenor de la secţia de fotbal a SCM-ului va intra în direct în format video cu copiii legitimaţi la club, pentru a-i ajuta să facă antrenamente.

Ideea este una nouă în ţară şi ar putea avea succes în rândul copiilor legitimaţi la SCM Râmnicu Vâlcea. Chiar dacă aceştia au primit pe grupurile de whatsapp un program de pregătire, o şedinţă video este, cu siguranţă, mult mai atractivă pentru copii.

Preşedintele secţiei de fotbal, Jean Turmacu a explicat cum vor decurge şedinţele de pregătire video pe facebook.  „Cum Starea de Urgenţă se prelungeşte, este şi vacanţă şcolară, vrem să venim în sprijinul copiilor care stau acasă, cu un program de antrenament nu foarte dificil, dar care ne dorim să fie cât mai complex şi care să poate fi efectuat şi din interiorul unui apartament. Vrem să ajutăm copiii să interacţioneze cu antrenorul, să pună întrebări, să primească răspunsuri şi să vadă video cum se fac exerciţiile. De asemenea, un copil poate fi alături de antrenor şi poate participa în timpul şedinţelor de pregătire. Cred că suntem primul club din ţară care facem acest lucru şi sper ca iniţiativa noastră să aibă succes” a declarat Jean Turmacu.

Adresa de facebook a SCM Râmnicu Vâlcea poate fi accesată de la următorul link: https://www.facebook.com/Sport-Club-Municipal-Ramnicu-Valcea

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *