La Buneşti sunt în execuţie trei proiecte

La Buneşti se lucrează la reabilitarea reţelei de canalizare, se refac drumurile comunale prin reasfaltare, iar căminul cultural este în plin proces de modernizare:

„În localitate sunt trei şantiere. Constructorii lucrează şi sunt de apreciat. Se asfaltează în satul Buneşti, în punctul Treime, iar în această perioadă vom continua şi lucrările de asfaltare în alte zone. Proiectul cuprinde reasfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 10,7 kilometri. În faza de licitaţie este şi proiectul de înfiinţarea a relei de gaze naturale. În ceea ce priveşte infrastructura, localitatea Buneşti este una bine pusă la punct, dar consider că mai avem multe de făcut pentru comunitate. Este adevărat că, în toţi aceşti ani, am finalizat cam toate investiţiile de care au nevoie cetăţenii. Cu toate acestea, caut soluţii de finanţare pentru noi proiecte”, a precizat primarul din Buneşti, Viorel Radi.

În localitatea Buneşti există un singur cămin cultural, însă, pentru a fi la standarde ridicate, edificiul este modernizat prin Compania Naţională de Investiţii: „Am predat Companiei Naţionale de Investiţii amplasamentul, s-a dat ordinul de începere a lucrărilor. Este singurul cămin cultural pe care îl avem. În spatele clădirii avem în plan construirea unui nou sediu de primărie. În această perioadă am finalizat grădiniţa cu program prelungit şi mai avem o grădiniţă cu program normal pe care o vom finaliza în maximum două luni Prin urmare, în toamna acestui an, ambele grădiniţe îşi vor putea deschide porţile pentru a-i primi pe micuţi ”, a mai spus Viorel Radi, primarul localităţii Buneşti.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *