Gabi Mangalagiu: „Sper să se reorganizeze seriile şi să nu mai facem deplasări atât de lungi”

Antrenorul echipei Viitorul Dăeşti, Gabi Mangalalgiu a anticipat decizia FRF, ca acolo unde lupta pentru promovare este strânsă, să se ajungă la un „baraj” de departajare.

Tehnicianul echipei vâlcene, Gabi Mangalagiu speră ca, în sezonul viitor, seriile să fie reorganizate mai judicios. În acest sezon, ambele echipe vâlcene, Dăeşti şi Horezu au fost repartizate în Seria C4, cea de Vest, în care au fost obligate să facă multe drumuri foarte lungi spre Timişoara sau Arad. „Ce s-a hotărât la Liga a III-a mi se pare o decizie normală pentru situaţia actuală, cred că nu se poate plânge nimeni. Este foarte bine şi să se dea baraje între echipele apropiate ca puncte, care vizează promovarea. Este important să avem o dată clară a începerii viitorului campionat, asta ne va orienta asupra pregătirii, mai ales după această pauză foarte lungă. Sper să se reorganizeze seriile şi distanţele să nu mai fie aşa mari, deşi cheltuielile nu trebuie să fie pe primul plan, când pleci la un drum, trebuie să fii în stare să duci la final competiţia”.

Fostul atacant al Chimiei îşi monitorizează jucătorii prin intermediul unei aplicaţii instalată pe telefon. „Toţi jucătorii şi-au instalat pe telefon aplicaţia Strava. Prin intermediul ei, la finalul fiecărei zile, putem vedea ce distanţă a alergat fiecare jucător şi ce timpi a realizat. Băieţii abia aşteaptă să reîncepem pregătirea, ei au mai făcut individual, dar e greu să te antrenezi singur, fotbalul este sport de echipă şi implică mai multe persoane. Dacă autorităţile ne vor permite, vom mai face antrenamente de menţinere, asta dacă va fi permis cu grupuri mai mari, nu cu 3-4 jucători” a spus Gabi Managalagiu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *