Tablete pentru toţi copiii care învaţă la Milcoiu

Pe fondul pandemiei de coronavirus, care a forţat închiderea şcolilor, copiii au fost provocaţi să se adapteze la învăţarea în afara mediului şcolar, cu instrumente online.Însă, şcoala online nu este o soluţie potrivită pentru toţi copiii, fiindcă nu toţi au posibilitatea unui telefon performant sau unei tablete.

Primarul Daniel Muşat cumpără tablete pentru toţi copiii

Primăria a decis să nu facă diferenţe şi va aloca fondurile necesare pentru achiziţia de tablete electronice pentru toţi elevii comunei Milcoiu. „Pentru lecţiile online, toţi copiii vor primi tablete. Aşa am considerat, că este corect să fie trataţi toţi copiii în mod egal. Am fi făcut mai mult rău decât bine, şi unii s-ar fi simţit neîndreptăţiţi. De altfel, noi am decis să acordăm tablete înainte ca Inspectoratul Şcolar sau Guvernul să ne ceară acest lucru. Consider că investiţia făcută în copii, pentru a le asigura condiţii egale de acces la informaţie este cea mai eficientă investiţie. Învăţământul online este viitorul educaţiei, această metodă digitală a devenit parte din viaţa copiilor”, a spus primarul liberal al localităţii Milcoiu, Daniel Muşat.

Daniel Muşat: „Trecem cu toţii printr-o perioadă extrem de grea”

La Milcoiu, chiar dacă visteria primăriei este goală, primarul spune că nu se aştepta ca Guvernul să aloce bani la această rectificare bugetară atât cât să acopere toate cheltuielile necesare în această perioadă: „Criza a venit cu multe dezavantaje, pe care le ştim cu toţii. Trecem cu toţii printr-o perioadă extrem de grea. Nu cred că se plânge cineva de faptul că bugetul în această perioadă este grav afectat. Banii pe care noi, administraţiile locale trebuia să îi primim s-au dus către Ministerul Sănătăţii, şi cred că nu este nimeni absurd să nu înţeleagă acest lucru. Sigur că avem şi noi nevoie de bani pentru proiecte, dar pentru proiectele în desfăşurare Guvernul a alocat banii, dar avem nevoie de noi programe de finanţare”, a spus primarul liberal al localităţii Milcoiu, Daniel Muşat. rdz��u�ےz�ݰ�s��L9c� ��{�E�v��OWp����!�9˂ݞ%�̆�489?��\����\�;

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *