Dumanska a ajuns la Podravka

Aflată la final de contract cu SCM Râmnicu Vâlcea, Yuliya Dumanska a semnat pentru doi ani cu Podravka Korpivnica (Croaţia).

Componentă a naţionalei „tricolore”, Dumanska a refuzat oferta SCM-ului de prelungire acordului şi a optat pentru prima experienţă în străinătate, iscălind pentru două sezoane cu Podravka Koprivnica (Croaţia).

„În sezonul viitor am ales sa evoluez pentru Rukometni Klub Podravka Vegeta. Voi avea o experienţă nouă şi sper ca aceasta să fie una reuşită, să reuşesc să mă acomodez la noua echipă şi sa fiu parte a performanţelor pe care aceasta le va obţine” a anunţat Dumanska pe pagina sa de facebook. De asemenea, clubul croat a prezentat-o pe româncă pe facebook şi pe siteul oficial.

Echipa croată a participat în acest sezon în grupele preliminare ale Ligii Campionilor, fiind eliminată după ce a ocupat ultimul loc în grupă. Lider autoritar în Croaţia, Podravka va juca probabil tot în Liga Campionilor, dacă va obţine un wild-card.

Tot prin intermediul aplicaţiei de socializare, Dumanska şi-a luat la revedere şi de la fanii echipei vâlcene. „Ce momente! Ce atmosferă! Ce amintiri! A venit ziua în care trebuie să mulţumesc tuturor oamenilor din Râmnicu Vâlcea pentru acești 2 ani petrecuți aici. A fost o mare onoare pentru mine de a fi căpitanul acestei echipe. Un mare mulţumesc colegelor mele, staff-ului și în special fanilor noștri pentru susținerea necondiționată. Îmi pare rău pentru că această situație neplăcută, generată de COVID-19, a făcut ca noi să nu putem avea o altfel de despărțire. Va doresc multa sănătate și numai bine!!! Ne vom revedea curând”.

SCM s-a mai despărţit de  Samara Da Silva (Krim Ljubljana), Raluca Băcăoanu (Gloria Bistriţa), Mădălina Zamfirescu (Dunărea Brăila) şi Alexandra Badea (Rapid Bucureşti).

Conform Digi Sport, în locul Yuliyei Dumasnka, la SCM va veni fostul portar al Coronei, Daciana Hosu, care se va alătura celor doi portari din lot, Marta Batinovic şi Diana Ciucă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *