Sub sloganul ”muzica reunește”, în cadrul natural de la poalele Țurțudanului se reunesc, în luna iunie, cei mai interesanți artiști de folk  şi comunitatea de oameni frumoși cunoscută sub numele Baricada Folk Brezoi 2020

Baricada Folk Brezoi 2020 este primul eveniment care se va desfășura în Summer Camp Brezoi

Astfel, 2 zile și 2 nopți sub cerul verii, cu Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Mircea Vintila, Emeric Imre, Magda Puskas și Rareș Suciu, Catalin Stepa, Dinu Olărașu, OCRU (Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu), Adrian Bezna , Ovidiu Mihăilescu, Nicolae Zotta, Tatiana Ojog și Marius Ojoc.

Bilete și abonamentehttps: https://bit.ly/3dy3u7F

110 lei + taxe ticketing – abonament

65 + taxe ticketing lei – bilet vineri, 19 iunie

65 lei + taxe ticketing – bilet sâmbătă, 20 iunie

Doar 500 de participanţi pentru fiecare seara de eveniment.

Bilete camping cort:

20 lei + taxe ticketing /pers (preţ valabil pentru weekend-ul 19-20 iunie)

Nr. limitat de locuri.

Relaţii la 0761312655.

„”Anul 2020 a stat sub semnul incertitudinii și al izolării. După atâtea luni de însingurare, a venit momentul să ne hrănim sufletele cu muzică plină de înțelesuri, într-un cadru natural de o frumusețe mai presus de cuvinte. Astfel a apărut gândul bun: Cum ar fi? Cum ar fi dacă ne-am bucura de un festival în condiții de siguranță în contextul pandemic? Cum fi dacă am respira aer curat de munte, dacă ne-am înconjura de verdele naturii? O vacanță de două zile pe Valea Lotrului, cu muzica potrivită pe fundal: Baricada Folk Brezoi”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *