Cătălin Buşi a fost diagnosticat pozitiv la Covid-19, Florin Păunescu este negativ!

Arbitrul vâlcean Cătălin Buși a fost diagnosticat astăzi pozitiv la testul de Covid-19, el fiind asimptomatic și nu mai poate fi delegat la jocurile din finalul acestui sezon.

Buși a fost rezervă pe 1 iulie 2020 la partida din play-out-ul Ligii I, Academica-Sepsi și a intrat în izolare la domiciliu după ce arbitrul acelui joc, Iulian Călin (Pitești) a ieșit pozitiv la testul de coronavirus.

Vineri, 3 iulie, Cătălin Buși a fost rezervă la un alt joc, la Liga a II-a, Turris -FC Argeș. În brigadă cu Buși și Păunescu au mai fost Florin Păunescu (Rm. Vâlcea). Stelian Slabu, asistent din Brașov, și Lucian Rusandu, central din Sfântu Gheorghe. Rămâne de văzut și ce se va întâmpla cu echipele Turris Oltul Turnu Măgurele și Campionii FC Argeș. Deşi astăzi presa centrală scris că şi Florin Păunescu este pozitiv, ca şi contact al lui Buşi, rezultatul testului efectuat de asistentul vâlcean la Regina Maria este negativ! De altfel, cei doi vâlceni au mers separat cu maşinile la joc şi au purtat mască.

Buşi a efectuat testul Covid-19 pe 6 iulie, după ce Iulian Călin a fost diagnosticat pe 4 iulie, iar rezultatul a venit azi pozitiv, el fiind însă asimptomatic și aflat în izolare la domiciliu, alături de familie. Cătălin Buși ocupă și funcția de șef al Comisiei de Arbitri a AJF Vâlcea și totodată membru al Comitetului Executiv, astfel că există îngrijorare și la nivelul forului condus de Adrian Comănescu. De asemenea, un alt arbitru vâlcean care s-a antrenat alături de Buși, Marius Badea a intrat în izolare și va fi și el testat.

Fiind arbitrii de Liga 1, Buși și Păunescu au mai fost testați anterior de câte trei ori, iar rezultatele au fost negative. DSP Vâlcea va face o anchetă epidemiologică și toți contacții lui Cătălin Buși vor intra în izolare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *