Costeşti – Potcoava, meciul decisiv pentru promovarea în Liga a III-a!

Minerul Costeşti a intrat în linie dreaptă pentru „barajul” de promovare în Liga a III-a, în care va înfrunta sâmbătă, 1 august (ora 17.30), la Bascov (Argeş), pe Petrolul Potcoava (Olt).

Costeşti a obţinut luni CIS-ul obligatoriu pentru participarea la „baraj” şi miercuri va efectua testarea jucătorilor pentru Covid-19 la un centru din Rm. Vâlcea. Cea de-a treia echipă care urma să participe la „baraj”, Unirea Ţigăneşti (Teleorman) a refuzat să participe, fapt confirmat de neprogramarea acestei formaţii pe siteul FRF.

Astfel, singurul joc al miniturneului de promovare va fi cel dintre Costeşti şi Potcoava, iar învingătoarea va merge automat în Liga a III-a. Vestea bună pentru Ţeţe Vlădoi este că toţi cei 18 jucători sunt apţi, dacă vor trece cu brio testul Covid-19 de miercuri. „Am ceva emoţii pentru testul de coronavirus, sper să nu fie probleme miercuri. Avem o echipă experimentată, care contează mult la astfel de jocuri, se apropie ora jocului şi vedem ce va fi. O motivaţie în plus este că doar la Liga a III-a mai poţi juca, la judeţ nu văd cum. Sper să reprezentăm cu succes judeţul la baraj şi după perioada asta grea, să ne putem bucura” a anunţat antrenorul-jucător, Marius Vlădoi. Chiar în cazul unui eșec, Minerul poate promova de pe locul 2, pentru că va avea minim trei puncte obținute la ”masa verde” , după renunțarea Unirii Țigănești.

În cazul unei promovări obţinute sâmbătă, pe terenul de la Bascov, rămâne de văzut ce soluţii va găsi primarul Toma Peştereanu în privinţa asigurării bugetului necesar la Liga a III-a şi a găsirii unei baze sportive pentru antrenamente şi jocuri oficiale.

Echipă probabilă pentru baraj: M. Vlădoi – Al. Chiripuş, Zamfirescu, I. Vladu, C. Păun – Traşcă, Preda (Marinescu), Bălţăţeanu, Zotică – Mihalcea, Mihăilă (Puşcatu)

Stadionul Municipal găzduieşte un turneu de promovare

Stadionul din Zăvoi va găzdui în perioada 1-9 august cele trei jocuri ale barajului de promovare din cadrul Regiunii 5 Sud-Est, Grupa A. Campioanele din Dâmboviţa, Dolj şi Argeş se vor înfrunta astfel pentru un singur loc promovabil la Liga a III-a. Primul joc este stabilit pe 1 august, între UT Dăbuleni (Dolj) cu Voinţa Budeasa ( Argeş). Al doilea meci se va disputa pe 05 august 2020, Roberto Ziduri (Dâmboviţa) – UT Dăbuleni (Dolj). Ultimul meci se va juca pe data de 9 august, Voinţa Budeasa (Argeş) – Roberto Ziduri (Dâmboviţa). Stadionul Municipal este în administrarea clubului SCM şi asigură condiţii foarte bune pentru jocurile de fotbal, terenul fiind îngrijit şi arătând foarte bine.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *