Stadionul Municipal găzduiește cel mai atractiv turneu de baraj

Stadionul Municipal din Zăvoi va găzdui în perioada 1-9 august cele trei jocuri ale ”barajului” de promovare din cadrul Regiunii 5 Sud-Est, Grupa A.

Campioanele din Dâmboviţa, Dolj şi Argeş se vor înfrunta astfel  pentru un singur loc promovabil la Liga a III-a. Cele trei jocuri de la Râmnicu Vâlcea se vor disputa conform protocolului  întocmit de Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului, fără spectatori.

Aflat în administrarea clubului SCM Rm. Vâlcea, care este direct sub tutela Ptrimăriei, Stadionul Municipal asigură condiţii foarte bune pentru jocurile de fotbal, terenul fiind îngrijit şi arătând foarte bine.

Astfel, oficialul clubului SCM, Jean Turmacu a dat asigurări că Stadionul din Zăvoi va asigura condiții perfecte pentru cele trei competitoare, Unirea Dăbuleni (Dolj), Voința Budeasa (Argeș) și Roberto Ziduri (Dâmbovița). ”Suntem onorați că FRF ne-a încredințat organizarea acestui turneu de baraj, care este printre cele mai puternice din cele 14 care se dispută, având o încărcătură emoțională mare pentru toți participanții. Stadionul Municipal îndeplinește toate condițiile, totul este pregătit, gazonul arată excelent și vom respecta toate normele sanitare impuse de lege. Sunt convins că organizarea noastră va fi una perfectă” a anunțat Jean Turmacu, șeful secției de fotbal din cadrul SCM Râmnicu Vâlcea.

Program turneu promovare Râmnicu Vâlcea:

01 august 2020, ora 17.30: Unirea Dăbuleni (Dolj) – Voința Budeasa (Argeș)

05 august 2020, ora 17.30: Roberto Ziduri (Dâmbovița) – Unirea Dăbuleni (Dolj)

08 august 2020, ora 17.30: Voința Budeasa (Argeș) – Roberto Ziduri (Dâmbovița)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *